Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
В аплікації є можливість заповнити дані, та вказувати, що в тебе немає українського паспорту? А чого їх не зупиняють на етапі подачі паспорту? Там же одразу видно, навіть не треба читати, він завжди смердить. Чого чекати, поки вони прилетять сюди, а потім розбиратися?
-
Я сейчас сотрудничаю с государством Канады CBSA… лично был на депортации пять человек которые обманули государство Канады и обманутым путём приехали на территорию, Разговаривали ломаным украинским языком говорили слава Украине. Но это не помогло потому что были российские паспорта и на мнение одного офицера два человека подозрительно выглядели.. и в телефонах у них нашли поддержку агрессии России против нас!
-
Не хочу вас засмучувати, але по програмі Cuet виїхало з раші уже багато людей, особливо кримчан, сам прикол в тому що в 99% з них навіть не має українських діючих документів, взагалі ніяких, просто пишуть шо до 2014 були українцями 😁👍, і їм вклеюють візи в паспорт раші, сумно таке читать, але факт(
-
Я сюди скидував відео колись, де хлопець розказував про п'яти причин, за які відмовляли українцям у куает. Одна з них - якщо ти довго жив у мордорі, або маєш паспорт їх. Але якщо ти тимчасово там опинився перед війною, або втік з України, бо не було іншого шляху, то ніби дають. Я хз. Тому прошу, хай покаже пруф підтримки України. Інакше бан.
-
Я пам'ятаю тебе. Здається, ти писав, що українець, який застряв в параші. Я не спішу зробити висновки, як і тоді. Але покажи хоча б один пост в підтримку України, і ти можеш далі користуватися допомогою цієї групи. Бо нещодавно я коли здавав Gful, я зустрів одну українку, яка в Канаді очікує спасателів в Україні. Я ледь себе стримав.
-
Нажаль, я кожен раз пересвідчуюсь що між нами прірва. Ще раз, х таким ставленням вам допомогти не нададуть
-
Нажаль, ми не бачимо жодних ознак каяття. Наведіть нам причини чому ми повинні тобі допомогти замість виключення з групи за агресію?
-
Чи підтримуєте ви війну росії проти України? Чи підтримуєте ви анексію Криму? Чи висловили ви своє співчуття хлопцеві про 7-х загиблих друзів?
-
Так, кацап - загальне поняття, як і "хохли" на росії. Як вас занесло в цю групу?
-
Допомоги вам не нададуть. Тут процвітають махровий шовінізм, дискримінація за національною ознакою та русофобія. Саме це, але в грубішій формі до вас намагається донести @tattedBeauty Якщо місце вашого проживання відрізняється від того що написано в профілі, просто скажіть це