Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Анастасия [967335481] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 10/08/2023 20:41.
-
Всем привет, ищу комнату в центре(даунтаун, либерти виледж, парк дейл) до сентября. Парень 18 лет, не пью, не курю.
-
Всем привет, кого интересует пишите в личку
-
Привіт! Я працюю в TELUS promotion💚 і готовий допомогти вам з усіма вашими питаннями стосовно мобільному та домашньому інтернету / TV! 📱💻 Якщо ви лише прилетіли або переплачуєте за звʼязок, не хвилюйтесь - я допоможу вам підключитися до найкращих тарифів з додатковими знижками! 🌟 Також якщо ви вже маєте провайдера, не проблема - я можу змінити без розірвання контракту, ваш номер телефону залишається незмінним. Все це абсолютно безкоштовно та офіційно. Тільки позитивні відгуки від задоволених клієнтів! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях. Звертайтеся, і ми знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦
-
@dima_shutenko [387678656] надсилає спам повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 11/08/2023 22:45.
-
Вітаємо Давид, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
@dontworrybehappyandsmile [854082863] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 11/08/2023 01:42.
-
ПЕТИЦІЯ! щоб закликати уряд Канади видати наказ про включення російської федерації до списку іноземних держав, які підтримують тероризм. Запустили цю петицію за допомогою юриста та члена парламенту Пітера Джуліана. Петицію може підписати тільки людина, яка проживає у Канаді - сподіваємося, що ви не пройдете повз і поставите свій підпис. Також долучайте колег та друзів, Це дуже ВАЖЛИВО! Після підписання , на ел.пошту прийде підтвердження- обовязково треба підтвердити, щоб ваш підпис зарахували. petitions.ourcommons.ca/en/Petition/Details?Petition=e-4496 Єднаймося!🇺🇦🤝🇨🇦
-
Вітаємо катерина 🇺🇦, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо ILYA | Marketing, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Каждое утро еду на работу с Vaughan в East York, ищу попутчика, может кому интересно?