Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт, у мене є чудова можливість роботи для 1 людини. Будь ласка, зв'яжіться зі мною приватно для отримання додаткової інформації..
-
Вітаю! Чи є серед учасників групи власники, чи працівники квіткових магазинів, може, випічки? Хочу привітати дочку в Торонто з Днем народження. Сама я у Львові. Якщо такі є, відгукніться) Дякую
-
Вітаємо Manko, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Maxim Fotihov, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всем привет! Для проекта в конце февраля в Торонто ищем следующих специалистов: Торонто. Ищу видеографа, звуковика, гаффера, продюсера и фотографа. Проект в конце февраля. Только локальные специалисты будут рассматриваться. Проект оплачивается. Присылайте в первом своём сообщении свое портфолио (шоурил, лучшие работы) и вашу ставку за день работы. Благодарю!
-
-
Хтось має проблеми з пошуком роботи в Канаді? Терміново потрібні троє працівників, досвід роботи не потрібен. Будь ласка, дайте мені знати. Дякую 📥📥📥📥!
-
Вітаю.друзі Пробачте ,прошу вас побачити ,та зрозуміти 🙏🙏 Скажіть може в когось була б змога допомогти трішки продуктами будь ласка ,я залишилась поки без роботи та сама з двома дітками ,дуже тяжко 🙏 Чи може хто б зміг трішки фінансово допомогти Я була б дуже вам вдячна 🙏
-
Вітаємо Наталья, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Якщо що цей аккаунт було створено 2025-02-15. Тому самі думайте чи варто довіряти
-
Потрібно їх айді і вже тоді можна використовувати бота в телеграмі
-
Як?)
-
Звісно)
-
А можна подивитись коли було створено акаунт?
-
День добрый, кто знает может какие-то горки где можно на санках покататься?
-
Вітаємо Dmitryy, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Katee, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇