Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт! Шукаю людину, яка найближчим часом летить з України до Торонто. Потрібно передати невеликий пакет документів (вага до 150 грамів) до 22 березня. Якщо ви плануєте політ або знаєте когось, хто летить, будь ласка, напишіть мені у приватні повідомлення. Оплата за домовленістю. Дякую!
-
Добридень! Пропонуємо встановлення цілодобово відеоспостереження з можливістю перегляду на телефоні з будь-якої точки світу. А також: - Встановлення та налаштування ТБ (від 600 каналів рус/укр мовою) - Відеодзвінків - Відеодомофонів - Систем доступу - Датчики руху - Датчики освітлення Великий досвід роботи. Широкий вибір комплектуючих. На всі роботи та обладнання надається гарантія! 647-620-2961 Алекс
-
🌸 Spring Party — офіційне відкриття весни! 🌸 Готуйся до найяскравішої вечірки сезону — на тебе чекає драйв, танці та крута атмосфера! 📅 Дата: 21 March 🕘 Час: 9:00 PM 🎶 Музичний настрій: За пультом — DJ Bubcha & DJ Ihor! Мікс українських, англійських та латиноамериканських хітів створить справжній весняний вайб! ‼️ ВАЖЛИВО: ▪️ До 10:30 PM — вхід БЕЗКОШТОВНИЙ для всіх! Не прогав шанс потрапити на вечірку безкоштовно — приходь раніше! ▪️ Для дівчат — вхід безкоштовний протягом всієї ночі + welcome cocktail‼️ 💵 Після 10:30 PM для хлопців — вхід 25$ 👗 Дрес-код: класичний, елегантний (НЕ спортивний) 🔞 Вік: 19+ 📍 Локація: Restaurant Fregata 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4 ❗️ Важлива інформація: 🔹 Дотримуємось дрес-коду — спортивний одяг не допускається 🔹 Не вживай алкоголь перед входом — охорона не пропустить п’яних Запрошуй друзів, одягай свій найкращий лук і гайда святкувати весну на Spring Party — буде гаряче!
-
Добрый день. Продам две дрели, одна милуоки, вторая девольт. Состояние б/у. Продаю в связи с переездом и за ненадобностью более. Формат стандартная дрель под сверла и биты. Милуоки имеет функцию удара. цена 60$ за каждую либо обе за 100$ с батареями и зарядкой
-
Вітаємо Viktoriia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Анна, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Мы в поиске сотрудников для подработки. График: с 09:00 до 16:00. Предлагаем конкурентоспособную оплату труда и бесплатное обучение. Для получения подробностей пишите в личные сообщения.
-
Вітаємо Сергей, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Metvibe, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Валентина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім доброго дня, здається кімната в домі.🏡 Перший поверх ( Не бейсмент ) Район Port Credit.🌇 Ціна 800$, з комунальними, (вай фай, и т.д). Для однієї дівчини В домі проживає собака ( Кане Корсо ) Адреса 56 Inglewood Dr . Mississauga За детальною інформацією в особисті.
-
🌸 Spring Party — офіційне відкриття весни! 🌸 Готуйся до найяскравішої вечірки сезону — на тебе чекає драйв, танці та крута атмосфера! 📅 Дата: 21 March 🕘 Час: 9:00 PM 🎶 Музичний настрій: За пультом — DJ Buncha & DJ Ihor! Мікс українських, англійських та латиноамериканських хітів створить справжній весняний вайб! ‼️ ВАЖЛИВО: ▪️ До 10:30 PM — вхід БЕЗКОШТОВНИЙ для всіх! Не прогав шанс потрапити на вечірку безкоштовно — приходь раніше! ▪️ Для дівчат — вхід безкоштовний протягом всієї ночі + welcome cocktail‼️ 💵 Після 10:30 PM для хлопців — вхід 25$ 👗 Дрес-код: класичний, елегантний (НЕ спортивний) 🔞 Вік: 19+ 📍 Локація: Restaurant Fregata 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4 ❗️ Важлива інформація: 🔹 Дотримуємось дрес-коду — спортивний одяг не допускається 🔹 Не вживай алкоголь перед входом — охорона не пропустить п’яних Запрошуй друзів, одягай свій найкращий лук і гайда святкувати весну на Spring Party — буде гаряче!
-
Вітаємо Валентина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Друзья, ищу кого-то кто сможет помочь с обменом наличных на юсдт
-
Вітаємо Анюта, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго вечора Мені до сліз соромно що звернулась про допомогу до группи але на жаль зовсім безвихідне становище Я лежу в лікарні з двома дітьми старший син в хірургічному відділенні а я з молодшим в педіатрії Дуже потрібні лікі Я розумію зараз дуже багато шахраїв але я зможу довести що саме в нас насправді безвихідне становище і немає до звернутися нажаль дуже потрібно 2 катетера, антибіотик Сорцеф,та Пульмікорт в інголятор Нажаль зовсім все закінчилось навіть туалетний папір пробачте будь ласка до сліз соромно Я обов'язково зможу повернути в п'ятницю до четвертої години дня Або може хтось зможе позичити 766 гривень 50 копійок на ліки пробачте будь ласка На колінах молюся усім сердцем що хтось зможе допомогти