Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ні, саме такі. Але питань багато, з них наберуть 20. І 20 про регуляціях. Тест не дуже складний, складніше потім практику здавати
-
Що таке "синхронні"?
-
Так воно там кале що було неправильне кожного разу як відповідаєш
-
Я тут тренувався: m.tests.ca/ontario/m1-practice-test/
-
Перед тим як здати тест, відаєте співпробітнику посвідчення, він дивиться на пластик, та вказує у вашій анкеті стаж. Як тільки здасте тест, зможете записатися на Gfull Про всякий випадок нагадайте про те, що потім зибраєтесь на G full, бо у вас 5 років стажу. Вже одному порахували видачу пластику, дата якого вказана спереду, свіжа, а не сзаду - реальний стаж. І людині прийшлося на г2 піти, наскільки мені відомо.
-
Как стаж подтвердить? У меня права с 2017года
-
Всем привет, кто менял уже права со стажем, какие документы нужны кроме пластика и какие экзамены сдавать?
-
Пані Ольго. Як ви пов'язуєте "навчіться любити себе" з моєю суто прагматичною реплікою? Чи то місклік?
-
Кажуть що є. Я здавав англійською
-
Ukrainian party🇺🇦 @Nuvo Club this Sunday 😎 Sept.4th
-
Кожному своє , замість того щоб шукати для себе недоліки в комусь - знайдіть неймовірну перевагу і унікальність людини якщо бажаєте , хтось на вашу думку не знає нічого але хоче знати і відкритий до усього нового - що може бути кращим . Але перш за все почніть із себе - відкрийте себе, навчіться любити себе і тоді можете навчитись любити других .
-
Спасибо огромное .