Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Отак незамітно всі перейшли на особистості 🙂
-
В нього звичайна когнітивна помилка. Він ділить на чорне та біле за критеріями людей) Моїй коханій 21 р. і навіть під час ковіду два роки в одній квартирі мені завжди було і є чим з нею поговорити. А також зустрічав людей 30+ в яких тирса в голові:) хоча моделі) Він просто потребує увагу, що й в нього і виходить, хоч і не так, як йому хочеться)
-
Да без питань! Ми ж не споримо. Але якщо влад хоче від жінки ультиматумів, то має відповідати її ультиматумам, якщо це звісно ті відносини в які він хоче вступати: а як не хоче - то не нехай не жаліється і вчиться: компроміс, взаємоповага, взаєморозвиток) Допоки чутно тільки ультиматуми, а до цього скиглі «чому мене такім не люблять»)
-
Ух тебе життя побило, на аватарці років на 40 виглядаєш 😄
-
Серьёзная у тебя дилемма, однако :) Я практически на 10 лет тебя младше и мой «сегмент» обычно состоит из девушек 20-25-ти лет. Могу лишь сказать, что каждому — своё, но меня всегда человек привлекает в совокупности. Я встречал совершенно разных, как и во всём, но так сильно обобщать точно не стоит, из личного опыта тебе говорю :)
-
Хах, дівчатка, так весело дивитися на ваше палання. Тож Влад все ж десь правий. Моя особиста думка - кожній тваринці (і навіть вищим приматам, тобто людині також) природа надала якісь відмінності, якими самці та самки приваблюють одне одного. В когось жопа червоного кольору, у когось хвіст неймовірно довий, хтось щоки роздуває або волає на весь ліс. І в людей також, але все ж трохи складніше. Або позиція в соціальній ієрархії, або банківський рахунок, або мʼязи, або розум та почуття гумору. І чогось ніхто з вас не палає бажанням зустрічатися (чи не дай боже женитися) на недалекому бідному невдасі-товстячку. Ваш шовінізм при виборі партнера на мій погляд заходить набагато далі від претензій Влада. Тож воно залишиться правдою навіть якщо віддзеркалити його повідомлення. Подумайте про це
-
Я випадково потрапила в особистий блог старого холостяка ?🤔