Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Можно ли рассчитываться наличными?
-
я з котами збираюсь летити - на скільки знаю треба вакцину проти сказу(яка вже діє) і звісно чіп. а про це краще почитати на сайті авіакомпанії - я на сайті про перельоти бачив що є список зоборонених пород собак. Знаю точно точно що якщо маленька то краще в М*яку переноску з собою в салон, бо в твердій дорожче і тільки в багажне відділення
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, можливо хтось летів з собакою авіалінією Condor або будь-якою іншою, які документи на собаку потрібні?👏🏼
-
це добра новина - дякую
-
Є купа сервісів доставки їжї та води. Але якщо ви маєте сертифікати, навіть прострочені, то сидіти на карантині не треба
-
Знаю, що до сестри дзвонили питали, де бере їжу, сказала, що доставки замовляє
-
Так тоді питання не до вас всіх особисто а до уряду - як мені тоді після прибуття забаритися на 2 тижні їжею, якщо не можна виходити?… є рішення для цього?
-
Так, це правда, в транспорті не питають
-
Ви краще уточнюйте, що маєте на увазі. З цим краще не жартувати
-
Зрозумів) дякую
-
Погоджуюсь!
-
Дуже небезпечні поради!
-
Не пишіть такого, вже два рази двонили , кажу з особистого досвіду
-
Тобто, ніяк? Моїй дитині сказали сидіти карантин, бо вона не вакцинована
-
Супер
-
Дуже дякую 👍
-
А як щодо карантину?
-
Hamilton GO це щось типу сервісу по перевезенню?
-
Дякую, а що ви маєте на увазі «ліфт»? Про свідотство не знаю але воно не дійсне, у дружини його виключили з дії а в мене лишився запис.
-
Убер (дорого), ліфт (дешевше), Go-train (може і завжди і точно дешевше). Ніде не вимагають свідоцтва про вакцинацію