Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Відповідь дуже очевидна та проста - не існує ані хороших, ані поганих. В цьому релятивістському світі абсолютно все відносно. Без виключень. Будьте собою? Ні, не скажу. Будьте тим, ким завжди мріяли, зробіть все для цього. І на шляху обов'язково з'явиться особа, яка така ж погана, як і ви. Така ж хороша. А може й не з'явиться. Теж ваш вибір. Ви не там і не то шукаєте. Або навпаки, вам подобається ваш стан, ваші емоції. Але не забувайте - будь яка емоція константа (позитивна чи негативна) змушує нас втратити розум.
-
Шукайте інших дівчат. Ви так всіх загребли під одні граблі - аж тошно, чесно. Наразі я бачу якісь прямо чіткі наративів отого ідіота, Ендрю Тейта якій наразі всюди віруситься. Якій каже шо мол треба до дівчини як до шматка м’яса і тд. Нема «хароших і поганих». Є абьзивна поведінка і з неї витікающі (газлайт в тому числі), та є нормальні відносини які базуються на спільних інтересах, взаємоповазі, довірі та іншому. Якщо всі дівчата кидали вас бо ви «хароший», то що ж, нащо вам такі дівчата? Шукайте інших, спілкуйтеся з різними людьми. В тому числі з різних культурних бекграундів (прувен, надає більше респекту один до одного). Тож не те що б, але не зовсім коректне питання)
-
,,-Навчіть бути поганим, я заплачу" Абсурдне прохання, на перший погляд. Але якщо спробувати розібратись звідки виходять ці слова. Можливо ці роздуми не для соцмереж які по своїй суті є нічим іншим як смітником емоцій. Місцем куди люди викидають весь бруд зі своїх душ щоб не псувати ним свою реальність. Може це не бруд а біль. В будь якому випадку це смітник. Що означає бути ,,хорошим" в реальності? З власного досвіду скажу, хрєнь повна. Ти такий нікому не потрібен, всі це сприймають як слабкість і ставляться до тебе відповідно, ставляться як до неповноцінного ,,жебрака". Цю рису особистості можна порівняти лише з прокльоном, чи може так воно і є насправді, з цим ще треба розібратись. Для чоловіка, це факт. Тебе не захоче жодна жінка з такою рисою характеру. Більше того, це жінок відлякує від чоловіків. Жінки в ,,хороших" хлопцях бачать слабаків, непристосованих до життя, потенційних альфонсів. Вони тікають від таких після першого ж побачення. Вони ігнорують їх. А деколи просто знущаються, заради розваги чи підняття власної самооцінки. Жінки вибирають тих хто ставиться до них я до ,,шматка м'яса" для сексу, а не як до особистості, хоча кричать про протилежне. Жінки бажають тих чоловіків які нехтують ними і незважаючи на тих хто захоплюється ними. І так далі і тому подібне. Що ж робити чоловіку який не вміє бути поганим, не вміє нахабно фліртувати бо вважає таку форму комунікації приниженням, не вміє зневажати? Я не знаю. Але готовий заплатити за відповідь на це питання.
-
Перевірено!! Під будь-яким постом в коментах, в будь-якому чату, як тільки їх ігнорують, вони бісяться та горять, ніби отримали в ср.ку джевелин, і виходять бо в такому випадку заробити свої нікчемні 100 рублі нема на кому. А як тільки хтось пише таким неандертальцям намагаючись щось довести, то вони отримують те, що хотіли.