Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Як заощадити на купівлі овочів та фруктів у Канаді? Користуйтесь додатком Flashfood, який дозволяє купувати фрукти та овочі дуже дешево. Цей додаток об'єднує всі магазини від компанії Loblaw: Loblaws, No Frills, Superstore, Whole Foods та інші. Ось такі ящики овочів усього за $5. Шукайте додаток Flashfood, встановіть у своєму телефоні, вводьте код IRIS3W4CW під час реєстрації і отримайте $8 до вашої першої покупки. Принцип користування Flashfood: 1) шукаєте продукти. Це деколи може нагадувати полювання, бо нові продукти додаються по кілька разів на день. 2) додаєте до кошика, якщо встигаєте :) 3) оплачуєте відразу якнайшвидше. Поки не оплачений товар, будь-хто інших може додати до свого кошика. 4) після оплати забираєте продукти у магазині, якому ви замовили. Просто підходите до стелажа, де будуть розставлені коробки з продуктами, шукаєте свій по номер і забираєте. P.S.: в Google play чи Apple store не забудьте змінити країну на Канаду, тоді додаток відображатиметься в пошуку
-
В мене була російськомовна школа ,писати чомусь українською в мене виходить ліпше ніж розмовляти нею але все розумію 100 % якщо до української державної мови а не до польськовеншерськоавстрійськогуцульській наречені.в Україні не живу близько 10 років і жодного разу українською не розмовляв в Україні ,я розмовляю краще іспанською ніж українською ,і з друзями україномовними розмовляю російською бо коли починаю українською в мене починається вінегрет іспано-англійська-українська і то таке ,але писати українською добре виходить не можу зрозуміти чому 😅😅
-
Хлопці, дівчата! Хто шукає кімнату, або кому потрібна людина на підселення- пишіть! Не маю поганих звичок, розгляну всі пропозиції.
-
Здравствуйте, кому-то интересны Elfbar, сигареты и стики по самым низким ценам (розница, опт) ?
-
Добрий день, підскажіть, будь ласка, де є мовні курси з англійської в Торонто?
-
Привіт, мене звати Людмила, я спеціаліст з маркетингу та SMM. Пропоную такі послуги: - Ведення сторінки Instagram - Налаштування рекламних кампаній - Копірайтинг - Дизайн для соцмереж Звертайтеся у особисті повідомлення 💫🌿
-
Моя думка - ні. Якщо він розмовляє цією мовою, але тим часом допомогає країні, фінансово, фізично, на інфовійні, на самому фронті, то це не найголовніше. Він сам і так розуміє все. А от в Україні, російськомовні (і арабськомовні, і англійськомовні... які живуть там) повинні потихеньку перейти до української. Бо мова державна одна. І це зобов'язання держави грамотно змусити людей полюбити та поважати її. А вдома хоч на парселтангі спілкуються.
-
Всем привет. Кто-нибудь оформлял CUAET для супруга гражданина ЕС?
-
Ще раз всім привіт 👋🏼 Створив приватну бесіду для тих хто хоче кудась виходити гуляти, збиратися компаніями і гарно проводити час Пишіть в ЛС добавлю в бесіду ✉️ ❗️Суто ті хто в Торонто і будуть виходити гуляти❗️
-
Я розумію тебе. І навколо мене теж. Але ті, хто розуміють іншу мову, то я обираю її, якщо ні, то залежить від людини. Є українці, які не розуміють повністю українську. Якщо мені така людина імпонує, то я буду спілкуватися мовою йому зрозумілою. Але паралельно запрошуючи до нашої. І ці люди зараз вчать мову. Принаймні ті, кого я знаю.
-
Привіт на завтра звільнилося місце на манікюр-педикю район Етобіко bloor st w 2694)
-
Я колись був в Кемптоні. Це недалеко від Мюнхена. Там цілий квартал (цілий майже район, Карл) заселенні турками. Молодь ще говорить німецькою, а батьки ані слова німецькою. Бо магазин турків, ресторан теж, перукарня, шаурмешна. Навіть лікар в них турок свій. Люди взагалі не спілкуються мовою державною. Тільки трошки англійську знають, та рідну мову. Всі документи діти перекладають. Тоді я подумав, тут більше косяк не в них. А в Німеччині, що не змусив їх вчити мову. Згадуємо тепер наших гостей, які для подорожі або навчання в Україну вчать російську. Тому мова важлива. Це ідентифікація народу, держави. І не важливо як пізно на неї перейшли. Важливо що, до цього рухаємося.
-
З мовою не згоден. Я все життя розмовляв російською. Перейшов з 2016 на українську усвідомлено. І ніколи не пізно. Бо так, саме така логіка. Є країна агресор, буквально. І у цієї країни мова мокшанська. То нащо мені спілкуватися мовою ворога? Просто до мови треба запросити, щоб її полюбили. А не тикати пальцем та знущатися на суржиком тих, хто намагається тільки зараз перейти.