Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Тут організовують зустрічі йдеш знайомишся так і знайдеш когось, а не сидіти у дома говорити Я самотній 🌚
-
Будь-який великий рентал типу авіс, ентерпрайза, тощо. І купа малих, як індуси zoom-rentals etc
-
Ні, запит на паспорт прийде пізніше
-
А що по твоєму, бути чоловіком?)
-
Ви не чоловік😁😁😁
-
Балу, тіндер, русдейт... багато різних ресурсів. Багато різних ресурсів. Що це змінює. Ми в Канаді. Тут інші стандарти)
-
В Канаді, на відміну від України, дуже важко чоловіку щнайти жінку, подругу, супутницю, особливо якщо йому за 30. А ,кщо немає навику знайомитись, такі чоловіки приречені тут на самотність. І надії для них майже нема зустріти когось. Егоїсту з тим жити не так і важко, живеш собі для себе, секс купуєш, спілкування отримуєш в соц мережах і цього їм вистачає. А що робити тим кому необхідна підтримка і мотивація? Як жити повноцінно, рости і розвиватись? Цю дилему я намагаюсь вирішити весь час поки я тут і не можу. Самотність можна порівняти зі смертю. Ти не живеш, а просто існуєш проживаючи день за днем з надією якій втілитись в життя шансів нема. Ти мрієш про то що ніколи не станеться. Ти пробуєш міняти себе і стикаєшся, але результат все одно не приходить. І так день за днем.
-
Здравствуйте. Ищу кровать подростковую и компьютерный стол. Торонто. Подскажите где найти не дорого или в дар?. На Фэйсбуке, как правильно группа называется? Marketplace Toronto? Спасибо.
-
www.apnatoronto.com/ontario-g1-test-russian/