Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я спочатку шукав роботу, отримав джоб оффер, знайшов квартиру навіть... А потім коли приїхав у ту квартиру – чесно офігів. Район просто як 8 міля в фільмі про емінема. Тепер до корисностей: я забронював подвал в Бурлінгтоні для нашої сімї на місяць і ми вже шукали потім жітло. Спочатку гоняли на убері, а потом додумались машину орендувати. Десь через 15-20 переглядів ми знайшли наш посійтний бейсмент де зараз і живемо. Наступного року будем шукати щось цікавіше вже з історією та іншими необхідними для кондо плюшками
-
Доброго дня! В мене готова віза, хочу купувати квитки на літак. Але щоб їх купити, потрібно мати, куди летіти. А усі канадські арендодавці просять або кредитну історію, або джоб оффер, яких у мене нема. Виходить, що я не можу полетіти, бо нема житла і не можу арендувати житло, бо ще не в Канаді. Хост сім‘ю у Торонто знайти - це щось майже нереальне наразі. Може хтось порадить, що робити? Як ви бронювали житло, якщо летіли не до знайомих та не до хостів? Чи може хтось може допомогти на перший час з житлом🥺🙏 Також якщо якісь дівчата шукають собі подругу, щоб розділити аренду житла у Торонто, напишіть мені, будь ласка, у особисті повідомлення🙏
-
Кто-то ищет жильё на сентябрь (месяц) или на год с сентября? Мы с подругой ищем соседку, пишите мне в сообщения, если интересно
-
Инна, а как выгодней?
-
Спасибо
-
Мидтаун, эглинтон и янг
-
Привет, посоветуйте плиз инструктора по вождению?
-
можливо хтось знає дівчину, біля канадського посольства в Польщі знайшли посвідчення водія
-
Не хочуть обслуговувати. Ставлять заново
-
Ви мажете право за законом очікувати $100 доступними миттєво з кожного чеку. Federal Government чеки соцвальної допомоги повинні бути доступні відразу в рамках певних лімітів. Відмовити у доступі до $100 доларів банк має право, але повинні видати вам ноту з номером, а ви маєте право це оскаржити (хоча ніколи на практиці на бачив такого). Все що вище $100 може бути «released immediately” по рішенню банку в залежності від рівня ваших відносин з банком. Новоприбулим раджу планувати 5-7 днів для отримання доступу до грошей по чеку, або кєш, а ще краще пряме зарахування на рахунок.