Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Шкода що в нас уже була така зустріч. Історія максимально романтична вийшла) Ми прилетіли з різних країн в один й той самий час. Мій раніше на 30 хвилин, а її запізнився на годину) і зустрілися прямо посеред багажу, бігли з різних сторін один до одного))) Може вам для сценарія буде корисним наш досвід)
-
Всім привіт❣🇺🇦 Для романтичного реаліті шукаємо сім‘ї/пари, яких розлучила війна 💔 Якщо Ви та Ваш коханий вимушено опинились в різних містах/країнах і хочете зробити зустріч-сюрприз своїй половинці - чекаємо на Вашу заявку на участь у програмі! Наш проект допоможе Вам зустрітись та незабутньо провести цей час разом! Заявки приймаються як від жінок, так і чоловіків. Чекаємо на ваші історії!❤️ За подробицями пишіть в особисті повідомлення! 📩
-
Уже всьо добре, дякую, запишу)
-
Підкажуть будь ласка срочно
-
Яке таксі можна визвати за кеш?
-
ещё было бы плезно наверное собрать все полезные ссылки и ответы на вопросы, аля F.A.Q. и закрепить в одном сообщении, и добавить бота когда заходит новый человек, что бы ему показывалось это сообщение к примеру, тогда куча вопросов в чате я думаю отпала бы, у тех людей которые умеют читать. но доля людей которым в падлу загуглить пару слов все равно останеться увы
-
Спасибо