Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
У меня старый ситроен был, но зеркала маленький и плоские, мб если сферические поставить то не было бы слепых зон
-
Я в украине так и ездил) Слепые зоны то есть Правда в канаде это до абсурда доведи, нужно этот шолдер чек делать постоянно
-
Дзеркала, звичайно, допомагають, але все індивідуально) Взагалі, я пару днів звикав до дзеркал тут. У нас європейські, з широким оглядом. Мінімум півтори смуги, а то й дві. І навіть у сліпій зоні фару та номери ти точно побачиш. Тут постійно роблю уклін китайський, щоб чекнути. А на іспиті і це не можна, обов'язково шолдер чек:)
-
Якби я знав, коли тебе побачив, Що світ Ти мій перевернеш. І взір твій вовчий, голову зморочив, Не знав, що легко так, Ти в душу зазирнеш. Як, ніби хтось мені наврочив, Думками жити миттю, в якій за руку Ти мене візьмеш, Щоб тіло, голос твій безжально приручив. В фантазіях оцих, нема мені відомих меж. Здавалось, що давно себе я відучив, Пірнати в глиб емоції пожеж. І як умів, щитами обеспечив, І уникав не припустимих меж. Самотності твердиню в серці возвеличив, З невігластва ровами і безліччю стереотипів веж. І там часи б свої закінчив, Не передбачив, що ти так просто все це розіб'єш.
-
Робиш невелике пірнання, так швидше, легко обрати зручну позицію, тому швиденько далі здаєш назад. Я завжди так робив, і звик сильно. Так ти не сильно заважаєш трафіку, і не дозволяєш якомусь дауну (це вже в наших реаліях) зробити пірнок щоб лізти першим. Просто чув, що на г фул дозволяють трошки більше креативу водіям зі стажем, якщо це не проти правил. І от цікаво, чи можна так робити?
-
Я щас на г2 готовлюсь, что значит с нырянием?