Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Салют, кто бил тату в Торонто или владеет инфой, что по ценам и в каком салоне делали? Заранее спасибо
-
У вас есть пример ограничения? Как правило, запрещают учится и проституцию. Но это и так понятно
-
В work permit нет ограничений. Вы можете работать уже сейчас, если у Вас есть SIN
-
Там подробно указано как отвечать на вопросы.
-
Добрый день, я сделала, дней через 14 проверьте на сайте больнице статус, если уже submited, то вам нужно оформить через кабинет canada.ca новый work permit.
-
Ukraine immigration measures: Open work permits for Ukrainians and their family members - Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html#apply-canada
-
Усім привіт) Хто уже зняв обмеження з work permit? Можете поділитись досвідом, будь ласка🙏🏻 Я пройшла медогляд, а які подальші дії мають бути? Як мені отримати WP без обмежень ?) Буду дуже вдячна за допомогу!
-
SIN це як наш ІНН - податковий номер. Так, для відкриття рахунку потрібен СІН, паспорт, Я відкрила в TD - мене все влаштовує, додаток доволі зручний та зрозумілий, але потрібно буде змінити в Гугл аккаунті країну (інакше не дасть встановити додаток) Потрібно відкривати сейвінг(типу депозитного рахунку) та чекінг (дебетова картка), потім на основі цього відкривають кредитку. Ліміт на кредитці залежить від суми сейвінгу. Мінімальний ліміт 500дол., якщо кладете на сейвінг більше 2тис, то ліміт можуть зробити 1000
-
Сидить собі такий саміт ООН, і думає як би витратити гроші. Головний посол такий каже:"А давайте будемо роздавати гроші через бота нової пошти в телеграмі!"🤩Так так, це так і працює.
-
Скам