Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
-
Користувалися послугами Ірини, я і дружина дуже задоволені!! рекомендую як фахового перукаря, локація 325 Bogert Ave, North York
-
Дядьку, я вас не пам'ятаю серед моїх друзів та родичів, тому прошу ставитися поважно один до одного. Щодо грошей, все одно 20к - великі гроші. Мені особисто є куди їх втратити якщо що. І я не розумію чому ви намагаєтесь мене в цьому переконати
-
Так іє. І там 1. Брудними до оподаткування 2. 150 - дуже гарні райони Берлінгтона. Тому я не розділяю вашого скептицизму.
-
Я спираюся на офіційні дані. www03.cmhc-schl.gc.ca/hmip-pimh/en/TableMapChart/TableMatchingCriteria?GeographyType=Province&GeographyId=35&CategoryLevel1=Population%2C%20Households%20and%20Housing%20Stock&CategoryLevel2=Household%20Income&ColumnField=HouseholdIncomeRange&RowField=MetropolitanMajorArea&SearchTags%5B0%5D.Key=Households&SearchTags%5B0%5D.Value=Number&SearchTags%5B1%5D.Key=Statistics&SearchTags%5B1%5D.Value=AverageAndMedian
-
Справа не в гривнях. На хвилинку, це 18-20,5 К на рік. Середній household income в Онтаріо = 97к брудними або 65,2 чистими. Я вважаю що 31% всіх грошей домогосподарства на садочок - це адськи дорого.
-
Ну, я так не вважаю. Але є що є
-
fb.me/e/e9SK1zyBe
-
Згоден. Навіть канадці жаліються. Уряд зал политика найближчими роками, але поки то станеться діти повиростають
-
Школа безкоштовна (можуть бути якісь збори на піцу, тощо). Садок до 4 рочків 1500-1700 на місяць