Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Понял, спасибо еще раз!
-
-
Я туда пришёл, сразу записаться не вышло, мне дали заполнить договор, вернулся через неделю к назначенному времени с договором, и прям сразу смог сходить к доктору
-
Дякую!
-
Привіт! Підкажіть,будь ласка, чи є якісь пропозиції для новоприбулих українців від телефонних операторів. Чула що були якісь. Яку порадите компанію?
-
Telus health приложение называется А семейного врача контакта нет, но щас скину адрес как я к нему пришел
-
Доброго усім дня!! Потрібно житло на початок лютого для жінки та троє дітей! Розглянемо пропозиції!!
-
Дякую Поділись контактом будь ласка
-
У меня есть, но я им не пользуюсь, вместо него онлайн через телус, бесплатно по охип
-
Всім привіт! Може хтось може підказати будь ласка як і де краще шукати сімейного лікаря в Торонто? Буду дуже вдячний за відповідь
-
Всім привіт)))плануємо скоро переїхати в Канаду,розглядаю саме Торонто.Дано:планую працювати офіціантом, досвід та англійську маю) Питання:хто що знає конкретно зі свого досвіду по цій темі,будь ласка розкажіть з чим зіштовхувались,краще в особисті)) Усіх зі святами та слава Україні 💛💙
-
Торонто! 14 го січня! 21:00! Ukrainian Magic Party - Українська тусовка з нашими професійними діджеями!( DJ Miokasta та Dj Dimit) Для вас буде підготовлено: 1. Магічна атмосфера 2. Magic- бар(алкогольні та безалкогольні напої) 3. Топові українські хіти усіх років. 4. Фотозона з профессійним фотографом Усі гості можуть приходити в костюмах магів,чаклунів, відьом Оплата готівкою або картою. Придбати квитки можна відсканувавши qr код на постері, або переходь за цим лінком www.eventbrite.com/e/ukrainian-magic-party-tickets-504374336217 Також квитки можна придбати на вході в день вечірки!