Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ну це дуже круто,вітаю вас
-
Ось і я про таке перший раз чую
-
Потрібно було або користуватись довго дебітною або мати депозит
-
Можливо зараз є якісь системи лояльності але раніше такого не було
-
Кредитну карту?
-
Можливо залежить від наявності роботи, тощо. Я прилетів 6 тижнів тому, картку та рахунки оформив через тиждень після прильоту
-
Ну взагалі на мою думку td гарний банк з безліччю плюсів
-
Та і в залежності скільки ви тут прожили,я дуже сумніваюсь що вам дали одразу по приїзду в Канаду на п’ять тисяч
-
То не ходіть в ТД, якщо він такі поради роздає 😬
-
Ні це порада консультанту з td
-
Це схоже на дуже спеціальний ваш особистий індивідуальний досвід. Я з SIN на 9 отримав НЕ секьюред картку на 5000 в СІВС
-
Також порада для тих хто бажає відкрити кредитну картку та будувати кредитний рейтинг, при наявності work permit не роблячи собі sin можна піти в банк і відкрити кредитну картку без депозиту,одразу відкривають на тисячу доларів. Тому що маючи sin на який починається на цифру 9 по ньому вам вже потрібно внести гарантований депозит від 500 доларів та пройти період коли банк зможе вам довіряти та підняти ваш кредитний ліміт, також можна піти в Walmart там також реально відкрити на тисячу)
-
О, гарне містечко! Я жив місяць у центрі (Galt). Тихе та спокійне
-
Ну але це вибір кожного,я проживаю в Cambridge і у нас оренда двох кімнатної квартири (в українських мірках трьох) десь була приблизно 1500$ звісно коли відкрили нову програму то трошки ціни піднялись але ніяк не до рівня Торонто. А на рахунок якщо робота в Торонто то дійсно без машини ніяк,тому що на транспорті громадському три години а на авто максимум година
-
В залежності на яку роботу людина розраховує якщо це якісь близькі до реальності речі то це для жінок клінинг,або продавець а чоловікам будівництво або промисловість, то це повністю реально знайти і в цих містах
-
Alberta місто Edmonton якщо плануєте залишатись в Канаді місто з теплим літом та помірною зимою,плюс з гарними цінами і підйомними на житло, тому що на 50 тисяч доходу в рік можуть дати кредит тільки 450 тисяч, а в районі Торонто ви нічого за ці кошти не знайдете окрім квартири в бейсменті🥲