Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
У мене тато азербайджанець, і я непогано знаю цю мову. Колись для міжнародного форуму України та Азербайджану шукав інформацію на їх джерелах, ну відповідно десь залишав свою пошту. Очевидно звідти і вирішили, що саме цією мовою зможуть до мене достукатися. Або ім'я та прізвище, хз. Просто подивись на наполегливість:)
-
Наші люди люблять халяву, тому й ведуться
-
Хаха полюбе
-
Они есть
-
Знайомий з 11 т повернув тільки тисячу
-
Так 3$ здається тільки під програму Cuaet
-
Я вважаю що ні. Будуть заставляти тільки тих хто отримав це без спеціальної програми. Тобто люди без сюаета які подались і отримали. Цих можуть змусити повернути. Як ковідні гроші до того. А тут розрахунок що люди будуть працювать і повернуть податками так сказати 😂 Навіть коли будете подавати на ПР дуже навряд що це запишуть в immigration loan
-
Каждое действие ведёт к противодействию, все будет влиять в дальнейшем на пмж, конечно тут мало по всей видимости об этом думают…
-
Это так чисто на подогрев первое время вам могут оформить всякие квоты по безработице, но лучше этим не злоупотреблять)))
-
Некоторую категорию получивших эти деньги будут заставлять возвращать, не всю сумму но часть нужно будет вернуть 😊
-
Это правда, кто в Торонто живёт, ищите работу 100% Бабло тут норм отлетает)
-
Не насчитывайте на халявные деньги, учитесь зарабатывать, иначе пребывание в Канаде у вас будет не длительным
-
Я знаю точно, что можно получить единоразовый платеж в размере 3000$ на взрослого, тебе просто нужно сделать карту банковскую любую, ну и обязательно что бы это была cuaet программа, по которой сюда сейчас прилетают.
-
Банк хочет новых клиентов, таким финансовым способом их хочешь завлечь