Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет!) Меня зовут Юлия , я мастер-бровист из Одессы) Опыт работы 1,5 года Предоставляю такие услуги как : Коррекция бровей Коррекция окрашивание бровей Ламинирование бровей Ламинирование ресниц Нахожусь в Торонто в Downtown, выезжаю на дом) Буду рада сделать красивые брови и реснички 🥰 Инстаграм: @juulbrows
-
Можете і в школу записатись,незнаю скільки це коштує,це що я скинув,там ви здаєте тести
-
Права поміняти не вдасться,треба здати тести а потім водіння з інструктором. Вам потрібно пошукати в небі де найближче до вам можна пройти ,там Ви здаєте кров та флюрографію і все.
-
На права треба здавати, а не просто міняти
-
В якому Ви місті?
-
Доброго дня всiм ❤️ Допоможiть будь-ласка з двома питаннями. В iнтернетi дуже наплутано i багато iнформацii, я не можу знайти одну чiтку вiдповiдь: 1. Куди звернутися, щоб обмiняти права на канадськi? 2. При видачi work permit у аеропорту наголосили, що я маю пройти medical check протягом 90 днiв. Хтось з вас його проходив? Як це зробити та що вiд мене потрiбно?
-
Так,якраз два місяці залишилось) Я вже зробив g1
-
Хотів спочатку їздити з українськими,доки час дозволяє,потім спокійно здати на full g
-
Дякую