Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
👏🏻
-
Цікава тема на спілкування)
-
Звичайно кричать Слава Украіні і причому іноземцям теж:)! Бо це найменше, що кожен із нас будучи не в Україні може зробити- не давати світу забути про те, що рашисти роблять в Україні. Дуже дивно і прикро будо від вас побачит таке повідомлення у групі яка називається Українці в Торонто.
-
Зрадник у беседі
-
Вау, в мене для вас погані новини, якщо ви бачити в словах «Слава Україні» пропагування ненависті.
-
Ще Микола Хвильовий у 20-х роках казав «геть від Москви»
-
Як то кажуть, наша русофобія все ще є недостатньою.
-
Here in Canada, our beatiful Ukranian Culture is not about promoting hate, that all that was said
-
Я в Торонто, теж не розумію що в цьому такого і яке відношення це має до нашої культури. Поки я такий везучий який має змогу просиджуватися тут, солдати і воїни вмирають в окопах, і моя сім'я теж в Україні
-
То не стусуется вашего питання, дякую
-
Здається, в мене було цілком нормальне питання, пов‘язане з навчанням в Канаді(Торонто) . Якщо ви не володієте іноформацією стосовно мого питання, можете просто не відповідати
-
Я побачив вже це другий раз. Яке це відношення має до вашого першого повідомлення «Такой вопрос к участникам группы, вы в Канаду едите кричать Слава Украине или устраивать новую жизнь хорошую? просто интерестно....»
-
Вчера в Канада сервис увидела листок А4 на стене с указателем …весь обрисован словами про Путина , Украину … всё на украинском . И это делают взрослые люди, которым Канада открыла двери .. Неужели это и есть наша культура ..не пойму ;(
-
Я выбачаюсь, вы в Торонто?
-
Група називається «Українці в Торонто» «Слава Україні!»-це національне гасло українців. Це привітання. Для вас в цьому словосполученні є щось, що ставить під сумнів наміри українців?
-
Канада открыла двери для всех и нужно к моей стране относиться с уважением, we are all humans here, а люди которые так делают не должны жить в моей прекрасной стране!!they are promoting hate...keep it to you own opinion....
-
10+ человек с беседы собрали)
-
Неплохо, посидели в баре а потом прогулялись и по домах)