Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день! Сдаются комнаты в жилых домах в районе Норс-Йорк. 8 минут от станции метро Финч. Цена 1300-1500 CAD. Можно с детьми и животными. Включена постель, полная мебель, холодильник, плазма, микроволновка, стиральная машина + коммунальные услуги. Контракт первый и последний месяц. Если Вам интересно - я могу Вам скинуть ссылку, чтобы Вы ознакомились.
-
Вітаю! Саму процесі отримання full G та маю посвідчення старого зразку , тож: 1. Його я не перекладав бо там ім‘я та призвище дублюється англійською 2. У мене є зміна імені, тому робив переклад зміни імені (60CAD + 13%HST) 3. Для водійських зробив у консульстві підтвердження стажу (там англійською з номером посвідчення та у моєму випадку два ім‘я - старе та нове) 4. Увесь цей пак після отримання G1 та нашим стажем більше 2х років - можна отримати G2 або full G, це я уточнював у драйвтест центрі. 5. Якщо треба знайти перекладача, то щукай тількі ліцензованих на ресурсі ATIO on ca (я обрав sokolovtranslations) 6. Теорія доволі легка 7. Перед складанням практики - краще поїздити з тренером (одного з Вірменії там же й знайшов. Це буде 50CAD за урок)
-