Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Гурт The HARDKISS 🔱 Вперше з сольними концертами у Північній Америці та Канаді. Важкі аранжування, мелодійні партії, глибокі тексти та соул-вокал Юлії Саніної. 👉The HARDKISS не тільки живий звук, але й вражаючі концертні шоу. 6 квітня - Montreal 8 квітня - Edmonton 9 квітня - Toronto 🎫 Квитки
-
Доброго дня. Если я предоставлю справку, о том что я работаю удалено на компанию в Европе(там будет описан доход и тд), вырастит ли шанс снять жилье? Или такие справки не действуют. Второй вопрос, у меня есть дипломы и сертификаты(!международных образцов, на английском) по прохождению обучения по бровям и маникюру, будут ли они действовать в Торонто?
-
Можете, але маєте надати докази що ви більше року в стосунках common law
-
Доброго дня! Скажіть будь-ласка чи можна орендувати машину в Торонто через KAYAK при наявності оригінальних українських прав без перекладу, і т д
-
В мене такі
-
Да, я не делала прилетела в 12 ночи, но мне рассказывали есть сервис Канада в аэропорту, там где получаете багаж, где-то посередине между лентами 4-5 или 5-6, ищите возле багажа не выходите, иначе назад не зайти. И если успеваете некоторые у выхода из аэропорта сделали банковские карточки, CIBC.
-
Зараз в Торонто проходить цікавий благодійний івент #showURheart в галереї IDfk Ти можеш прийти і намалювати своє серце, яке кожен бажаючий зможе купити в галереї . Весь інвентарь тобі видають, це безкоштовна участь. Вчора був перший день, я приймала участь тож рекомендую. Сьогодні і завтра з 18:00-21:00 190 mccaul st. www.eventbrite.ca/e/showurheart-paint-party-tickets-520897387107
-
Зараз в Торонто проходить цікавий благодійний івент #showURheart в галереї IDfk Ти можеш прийти і намалювати своє серце, яке кожен бажаючий зможе купити в галереї . Весь інвентарь тобі видають, це безкоштовна участь. Вчора був перший день, я приймала участь тож рекомендую. Сьогодні і завтра з 18:00-21:00 190 mccaul st.