Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Workplace Law Consulting Inc. Training Centre (416) 930-6180 maps.google.com?q=100%20Tesma%20Way%20Unit%205,%20Concord,%20ON%20L4K%200J9&ftid=0x0:0x505e26015aa1352d&hl=en-CA&gl=ca&entry=gps&lucs=47062720&g_st=ic Треба записуватись, якщо фірма не записує. Але там чиста формальність, нічого з собою не треба мати. Пару відосів покажуть і тест здаєш🤝
-
Здравствуйте... Знаю,что многим уже так надоели эти просьбы,но я безумно благодарна каждому,кто все же прочитает мое это смс...Извините, что обращаюсь,надеюсь с разрешения администраторов...мы пару месяцев как выехали из столь многострадающего Мариуполя,с слезьми и тяжестями...сейчас все еще в оккупированном Бердянске. Я с маленьким братиком осталась...папа в больнице лежачий,похоже,заражение крови.У нас ничего,совсем... Мама уже на небесах...из за пули врага...Мы просто живем вечным страхом.......Пожалуйста,если может кто либо,любой копейкой помочь любой копейкой,напишите в личку,пожалуйста.... Спасибо всем не безразличным, благодаря которым мы до сих пор живи...я молюсь за нас,за мир,за каждого ... Пусть Бог бережет каждого из вас.... Мира всем🙏
-
Я цю методичку скоро зможу на пам'ять говорити 😂
-
Ми взагалі вказували укр номер. Вони сказали, що це чисто формальність і вони не будуть писати/дзвонити на цей номер
-
Привіт. Підскажіть як з посвідченням водійських прав категорії С, також практику здавати треба на вантажному автомобілі? Може хтось міняв і має інформацію.
-
🇺🇦 Потрібна довідка з України закордоном? Надаємо послуги з отримання та доставки: - Довідок про несудимість - Свідоцтв ( про народження, про розірвання шлюбу, про одруження та інших) - Витягів ( про народження, підтвердження дошлюбного прізвища, та інших) - Довідок з міністерства освіти: Пропідтвердження періоду навчання, довідка про отримання атестату, довідка про те, що абітурієнт пройшов повний курс навчання останнього класу(курсу). - Виписки про рішення суду Доставка по всьому світу за допомогою DHL.
-
Підкажіть будь ласка,в мене така ситуація що я мав тимяасовий прихисток в двох країнах,зараз в Швейцарії третій...при заповненні анкети пише шо за рахунок піврічного проживання за кордоном(я так розумію в Швейцарії)викидає на початок сторінки,але якщо цей пункт пропустити то все проходить норм...чи не буде потім в мене проблем,хтось знає?
-
Підкажіть будь ласка,в мене така ситуація що я мав тимяасовий прихисток в двох країнах,зараз в Швейцарії третій...при заповненні анкети пише шо за рахунок піврічного проживання за кордоном(я так розумію в Швейцарії,)викидає на початок сторінки,(також можливо через соц виплати від Швейцарії)але якщо цей пункт пропустити то все проходить норм...чи не буде потім в мене проблем,якщо я цей пункт пропущу,хтось знає?
-
Понял , спасибо за ответ . Капец , взял специально дороже рейс что бы в рабочие часы попасть 🫣