Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦

Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
119.4k Posts 7.6k Posters 146.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Maryna
    wrote on last edited by
    5 месяцев.
    1 Reply Last reply
    0
  • t517612228T Offline
    t517612228T Offline
    Roman Starykh
    wrote on last edited by
    Workplace Law Consulting Inc. Training Centre (416) 930-6180 maps.google.com?q=100%20Tesma%20Way%20Unit%205,%20Concord,%20ON%20L4K%200J9&ftid=0x0:0x505e26015aa1352d&hl=en-CA&gl=ca&entry=gps&lucs=47062720&g_st=ic Треба записуватись, якщо фірма не записує. Але там чиста формальність, нічого з собою не треба мати. Пару відосів покажуть і тест здаєш🤝
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Здравствуйте... Знаю,что многим уже так надоели эти просьбы,но я безумно благодарна каждому,кто все же прочитает мое это смс...Извините, что обращаюсь,надеюсь с разрешения администраторов...мы пару месяцев как выехали из столь многострадающего Мариуполя,с слезьми и тяжестями...сейчас все еще в оккупированном Бердянске. Я с маленьким братиком осталась...папа в больнице лежачий,похоже,заражение крови.У нас ничего,совсем... Мама уже на небесах...из за пули врага...Мы просто живем вечным страхом.......Пожалуйста,если может кто либо,любой копейкой помочь любой копейкой,напишите в личку,пожалуйста.... Спасибо всем не безразличным, благодаря которым мы до сих пор живи...я молюсь за нас,за мир,за каждого ... Пусть Бог бережет каждого из вас.... Мира всем🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Это мошенничество, не кидайте ей деньги! 👆👆👆
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Артем Данталиан
    wrote on last edited by
    Я цю методичку скоро зможу на пам'ять говорити 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t1992832249T Offline
    t1992832249T Offline
    😊 😊
    wrote on last edited by
    Привіт, Порекомендуйте будь ласка бугалтера. Тільки щоб він/вона не були російського походження! Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мария
    wrote on last edited by
    8 місяців
    1 Reply Last reply
    0
  • t607581142T Offline
    t607581142T Offline
    Алена
    wrote on last edited by
    Приглашаем в академию футбола для детей . Мы находимся в Ричмонд Хилле ☺️ По всем вопросам обращайтесь в личные сообщения Ссылка на основную страницу ⬇️⬇️⬇️ www.facebook.com/profile.php?id=100085873312476&mibextid=LQQJ4d
    1 Reply Last reply
    0
  • t529103971T Offline
    t529103971T Offline
    Anastasia Rekun
    wrote on last edited by
    Ми взагалі вказували укр номер. Вони сказали, що це чисто формальність і вони не будуть писати/дзвонити на цей номер
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    94871
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Sarakhman
    wrote on last edited by
    Привіт. Підскажіть як з посвідченням водійських прав категорії С, також практику здавати треба на вантажному автомобілі? Може хтось міняв і має інформацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valeriia
    wrote on last edited by
    Привіт) Скажіть, будь ласка, на яких сайтах купляли білети з Варшави в Торонто? Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5499773963T Offline
    t5499773963T Offline
    Ваш Документ
    wrote on last edited by
    🇺🇦 Потрібна довідка з України закордоном? Надаємо послуги з отримання та доставки: - Довідок про несудимість - Свідоцтв ( про народження, про розірвання шлюбу, про одруження та інших) - Витягів ( про народження, підтвердження дошлюбного прізвища, та інших) - Довідок з міністерства освіти: Пропідтвердження періоду навчання, довідка про отримання атестату, довідка про те, що абітурієнт пройшов повний курс навчання останнього класу(курсу). - Виписки про рішення суду Доставка по всьому світу за допомогою DHL.
    1 Reply Last reply
    0
  • t514876970T Offline
    t514876970T Offline
    Alena
    wrote on last edited by
    7 місяців. Ваше очікування тільки розпочалося..набирайтесь терпіння
    1 Reply Last reply
    0
  • t514876970T Offline
    t514876970T Offline
    Alena
    wrote on last edited by
    Lot
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ксю
    wrote on last edited by
    Слава Україні   💙💛 Дозвольте вам  порекомендувати  телеграм канал з музикою🙈 Тут найкращі українські та зарубіжні новинки й хіти Приємного прослуховування ♡ В іншому випадку перепрошую за те що потурбувала❗ UA_TREC
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ксю
    wrote on last edited by
    Слава Україні   💙💛 Дозвольте вам  порекомендувати  телеграм канал з музикою🙈 Тут найкращі українські та зарубіжні новинки й хіти Приємного прослуховування ♡ В іншому випадку перепрошую за те що потурбувала❗ t.me/UA_TREC
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viache slav
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка,в мене така ситуація що я мав тимяасовий прихисток в двох країнах,зараз в Швейцарії третій...при заповненні анкети пише шо за рахунок піврічного проживання за кордоном(я так розумію в Швейцарії)викидає на початок сторінки,але якщо цей пункт пропустити то все проходить норм...чи не буде потім в мене проблем,хтось знає?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viache slav
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка,в мене така ситуація що я мав тимяасовий прихисток в двох країнах,зараз в Швейцарії третій...при заповненні анкети пише шо за рахунок піврічного проживання за кордоном(я так розумію в Швейцарії,)викидає на початок сторінки,(також можливо через соц виплати від Швейцарії)але якщо цей пункт пропустити то все проходить норм...чи не буде потім в мене проблем,якщо я цей пункт пропущу,хтось знає?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5114310635T Offline
    t5114310635T Offline
    Alex Shell
    wrote on last edited by
    Понял , спасибо за ответ . Капец , взял специально дороже рейс что бы в рабочие часы попасть 🫣
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags