Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Кто знает ,после первого медосмотра который мы оплачивали,последующие бесплатные ?
-
Доброго дня усім💛💙 Уроки англійської мови для дітей та дорослих БУДЬ-ЯКОГО рівня, в тому числі професійна англійська❗️ ✅Досвід успіху ✅ Індивідуальний підхід до кожного ✅ Вміння працювати з дітьми ✅ Новітні педагогічні методики ✅ Сучасні посібники ✅ Будь-яка форма навчання ДІАГНОСТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ БЕЗКОШТОВНО Ціна договірна ЗАЦІКАВЛЮ, ЗАХОПЛЮ, НАВЧУ🇺🇦 Обожнюю дітей❤️ Більше інформації в особисті повідомлення
-
Добрый вечер , подскажите , может кто знает контакты страхового агента по аренде квартиры )
-
15 баксов 2 часа
-
нет, обычно перед заселением в квартиру , просят сделать страховку
-
нам сказали делать это самим 🤷🏻♀️
-
Доброго дня,Ми з сином прилітаємо до Торонто 27.02 . Терміново Шукаємо Працю ,для сина 19 років ,може зібрати комп'ютер, але піде на любу працю,на проізводство, завод,фабрику,доставку,А також шукаю працю і собі,Мені 50років працювала в Польщі на проізводство станків для бриття Жилет,монтувала,збирала,пакувала,а також маю опит в опіці над старшими людьми,була нянею, можу поставити внутрішньом'язовий укол як дитині так і дорослому ,а також можу зробити,логопедичний массаж дитині лиця шиї та язика, якщо має скорочену вуздечку під язиком і погано говорить,,можу працювати на викладені товарів в магазині ,та покоївкою.Прошу вас допомогти нам знайти працю мої контакти: Viber+WhatApp +48570822016
-
Ах тюбик гнилой