Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
А всім іншим скептикам бажаю міцного здоров’я та успіхів🙏 І Ніколи не потрапляти в халепу🙏
-
Я вже написала дівчини 19 років поїхала зі знайомими знайома зняла великий будинок забрала в неї 3000 … племінниця Загубила паспорт… Якщо хтось хоче допомогти я можу дати її номер телефону зв’яжетись з нею і запитаєте як її можна допомогти їжею або просто знайти якусь тимчасову роботу
-
Добрый день , подскажите пожалуйста, мои родители летят в Торонто через Монреаль, им лучше получить Ворк пермит в Монреале или в Торонто уже по прилету ?
-
Тільки перший аеропорт. Монреаль у Вашому випадку.
-
Круто! Спасибо большое)
-
но тут лучше уточнить у тех, кто уже прошел)
-
если уже в Канаде, то есть вроде сервис, где онлайн записаться можно тоже
-
Дякую
-
Угу, зрозуміла
-
это официальный сайт, из того, что я знаю — единственный источник, где можно этих специалистов найти но насколько я слышала, в Канаде сделать медосмотр может быть дешевле, чем у этих спецов за границей
-
Чат,суто для хлопців, де ти зможеш найти однодумців та обговорити🗣️: 1. Бізнес💵 2. Роботу⛏️🔧 3. Житло🏚 4. Інші інтереси.(зал боксу, дівчата, заклади, покер тощо) Правила: 1. Ніяких сварок, негативу, образ тощо 2. Вся реклама через адмінів. Посилання на бесіду та для запрошення t.me/+Jp6gzRZYgp9kODJi