Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо чесно бісять люди які удешивляють попит на бьюті, середній чек на перманент в Торонто 400$, дівчата виставляють за 100$… це погано. Як пояснити людям совка що якщо ви виставите за 600$ продседуру у вас все одно будуть клієнти? Це теж саме що наращування вій виставити за 20$ замість 100$…
-
Намагається цінною набити людей. А потім підійме ,не красиво , але це працює
-
Справа не в грошах для мене. Справа у підході та відповідальності.
-
Я ще трошки спробую тієї краси в Торонто і вже відчуваю запишу таке розйобісте відео, що ті, хто свої прайси до небес виставляє, побаче реальну критику від своє роботи.
-
Дякую за пораду. Не розглядатиму тоді зовсім новоприбулих, тіх, хто старше 40 та без ліцензії. Вірно? Чи ще щось є на що звернути увагу?
-
Друзі, привіт! Шукаю жінок для участі у телешоу, яке транслюватиме Канада та США на мільйонну аудиторію. Мета проекту: розповісти світу про жінок, які вимушено опинились у чужій країні, і які труднощі їм трапилися. Телеміст відбудеться 9 березня. Якщо Вам є що розповісти і Ви можете зробити це англійською, будь ласка, напишіть мені🙏🇺🇦 Ми разом підготуємось до ефіру, на трасляції я також буду разом з Вами в якості інтерв’юера. Це має бути зворушливо і сильно, щоб світ не забував, яка сильна нація ми є. Нехай це буде нашим вкладом до наближення Перемоги. www.facebook.com/groups/462528287232168/permalink/2470645919753718/?mibextid=W9rl1R
-
Можна в лічку?