Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня) Можливо, хтось може підказати, відправили паспорт Poczta Polska на вклейку візи, і пише що доставлено, але адреса не візового, а відділення пошти, хоча обирали кур‘єрську доставку😳 І як можна відстежити інший паспорт на сайті візового? (І якщо маєте змогу то силку надішліть) Дякую🤗
-
нужны хотя бы g2
-
Збрехали:) Мені дали без залогу, ще й нещодавно збільшили за моїм запитом. Просто розказав про себе гарну історію, і поділився амбіційними планами в Канаді. Менеджер все записувала та передала головному менеджеру. Через 3-5 хвилин він підтвердив кредит. І моїм родичам теж так зробили
-
Дякую велике
-
здесь стаж иногда не играет на руку, тк есть особенности в том, что ждут на экзамене и как люди ездят по Торонто в принципе (игнор стоп знака, например)
-
Дякую, але маю стажу уже більше 10 років, так що думаю все буде норм
-
если можно, я бы разместила ссылку на группу по вождению, где есть больше информации
-
Правда. Тільки там ще щорічний Fee треба одразу заплатити 65 баксів, і плюс там автоматично списуються гроші, Плюс якщо захочете припинити дію абонементу, то треба повідомляти за 30 днів. А якщо потім захочете почати знову, то знову заплатите 65 баксів вступних за новий аккаунт... і то все без таксів...
-
если свойственно волноваться, то я бы советовала сдать сначала на g2 (если стажа 2+), привыкнуть к местному трафику и потом по необходимости поехать сдать на g уже по необходимости/желанию
-
Дякую вам) ахахахахахах😂😂😂😂 я думаю що там дають даже поїздити на поліцейській машині коли стаж більше 100 років😂😂😂
-
Дякую вам
-
Тут можно найти информацию по вождению в Канаде, особенности, хэндбуки в свободноном переводе для провинций, есть контакты инструкторов и многое другое в FAQ чата t.me/drive_in_canada
-
О’кей, дякую за пораду
-
Дякую