Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Пробуйте каждый день
-
У меня так же ошибку выбивало, но я дозвонился , сказали через неделю попробовать, я каждый день пробовал, на второй день получилось
-
Доброго та мирного всім дня. Благаю допоможіть. Діабет 2го типу, ампутували ногу, потрібні кошти на операцію по пересадці шкіри під протез та на сам протез. Завдяки вашим зусиллям вже зібрано 38.000 грн. Потрібно ще зібрати 12.000 грн. І зможу ходити. Діти допомагати відмовились 5366391128864428 Клешко Олександр Степанович
-
Всім привіт ✨ Я СММ менеджер і таргетолог (досвід роботи 2 роки, з яких рік на англомовному ринку 📈) В основному працюю з б’юті індустрією та готова спробувати інші напрямки (є досвід роботи навіть з онлайн магазином автозапчастин 😁) Хочу запропонувати свої послуги: •створення візуалу профілю, який буде продавати; •створення рекламних креативів і настройка таргету; •ідеї для рілс, монтаж відео (також можливе адміністрування ТікТок акаунту) •написання текстів англійською; •щоденне створення і публікація сторіз/постів. З задоволенням відповім на всі ваші запитання в особисті повідомлення 🫶🏻 Гарного дня!)
-
Дуже дякую
-
А карточку довго чекати?
-
Привіт, за скільки часу можна відкрити рахунок в банку для виплати і потім для зарплати? Дякую
-
Привіт, я зараз в Україні , везу у Торонто з родиною товар) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
🟢🔴 Вакансія Потрібен механік зп від $25 Писати в особисті