Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую🥺 почекаю може хтось відпише ще)
-
120 днів якщо бути точним. Але якщо зміна постійної адреси - краще не чекати 120 днів
-
Паперовий тимчасовий охіп - вам нададуть в той же день. Пластикову картку чекати 2тиждні - місяць
-
Ставив в Україні, пройшов приблизно 40% всього лікування перед переїздом, тут дехто взагалі не хотів працювати з укр системами (безлігатурні), а інші казали суми від 5 до 7 тис. Сходив в 4 різних клініки. Зупинився на найдешевшому варіанті (5к). Дорого, але вибору немає, треба закінчити. 😬 Вони хоч розбивають на місячні платежі, що зручно.
-
І ще, з питань консульства України в Торонто), знаю, що питання підіймалося чимало разів, але не розумію, що робити), у дитини закінчується термін паспорта в травні, записатися на прийом не можливо, все зайнято🫣, додзвонитися не реально😬, що люди роблять в таких ситуаціях🤷♀️ їхати і тупо стояти під дверима (якщо пустять як бездомного кота), а якщо не пустять то всьо конЧено? 😁
-
Аппойнтмент на сайті можна зробити. Якщо «просто приїхати» - є великий шанс що вас не приймуть чи скажуть ставити аппойнтмент там на місці на вільні дати.
-
Заява (роздрукуйте заздалегіть із сайта консульства) і сам паспорт. Задається це все
-
Можна, лиш пластик прийде на іх адресу. Вам потрібно буде його забрати. Також важливо : коли йдете в Сервіс Онтаріо, треба оф документ вашої (!) адреси. Офіційний - я маю на увазі не бумажку підписану друзями, а контракт на ваше ім’я. Якщо такого немає, і ви співмешканець - працівники СО будуть вимагати присутність власника житла де ви проживаєте. Мені так, особисто, перший раз відмовили, бо я жила у знайомої в тимчасовому місці проживання. Довелося наступний раз йти з нею щоб вона підписала доручення на місці в СО.
-
Подовження паспорта роблять в порядку живої черги, день у день. На сайті є прийомі часи (по факту там 1 година) ми приїхали десь за 1,5години до початку цього часу. Але мені здається, що всі люди, які були в черзі в цей день, встигли зробити свої документи. Головне, щоб ви приїхали не більше ніж за 2 місяці до дати закінчення терміну дії паспорту.
-
Я пишу про подовження паспрту, не замовлення нового! Для цього не потрібні фото, і аппойнтмент. А от дитину я б мабуть із собою привезла. Не знаю, я собі робила подовження.
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, Етобіко / Міссіссагу взагалі норм місця? Довго звідти добиратись до даунтауну?
-
Друзі, а хтось з вас повертав кошти за медогляд ?