Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі мої мене звати Марина і дуже важко писати і, прости про допомогу у такий важкий для усіх нас час. Але хвороба мене так змучила і з'їдає мене з кожним днем!!! Мені дуже важко пояснювати синові, чому я постійно плачу і криком кричу від нестерпних болів яких уже в собі нестерпиш!!! Знеболюючих пити уже не можу не ВИТРИМУЄ шлунок, і відкриваються кровотечями виразки, я і так залишилася без пів шлунка, мала дві, важкі операції. І знову біда не приходить одна, уже відкрилась третя виразка!!! Я постійно запиту чому я так страждаю? Чи зможу я витримувати надальше такі жахливі болі? Щоб не стати нідлякого обузою!!! Рідні мої я дуже хочу Жити і Ходити своїми ногами, виховувати своє єдине диття, яке мені подарував Господь. Я звертаюся та прошу Вас мої ЯНГОЛИ помічники Допоможіть мені хто чим може потрапити на операцію заміну обох кульшових та колісних суглобів!!!! Карти для підтримки і допомоги 5167 8032 3502 6924 Кошти які я потребую на операцію на 12 березня 2023 року становлять - 47 800 грн
-
Что это за цифры ?
-
Ребята привет , кто шарит в онлайн банкинге , на кредитке строка current balance
-
На цьому вони заробляють , нічого не поробиш
-
У кого є групи з Торонто, закиньте будь ласка інформацію. Треба допомогти дитині. ❗️❗️❗️❗️ Хлопчина, що 10 березня ввечері прилетів в перший термінал. Тобі 20-21 рік. Ти з Чернівців. Тебе звати Олексій. Ти загубив а аеропорту Торонто в першому терміналі свій закордонний паспорт. Звернись до організаціі, що зустрічає украінців в аеропорту і знаходиться в першому терміналі на першому поверсі.
-
Да все просто. Пойдите в ближайшую станцию метро или аеррпорт подойдите к автомату большому под названием PRESTO , купите карточку за 6 баксов в автомате. После того как он ее выдаст преслоните ее к этому же автомату ,увидите где написано presto и положите на нее деньги с помощь своей банковской карты. Заходите в автобус прислоняете её один раз.а два раза это для междугорода. Зеленые автобусы , он же не знает где вы выйдете . А вдруг в другтм городе. А в пррстых автрбусах тапаете один раз