Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Розумію чудово, маєте рацію, зазвичай так і робимо, або пінимо пост від наших людей. Проте деколи збори від довірених осіб дуже термінові, мають дедлайн та швидко закриваються, коли ці особи постять, не завжди ми бачимо, не завжди можемо пінити, в основному, кажу за себе, бо крім волонтерства є ще робота та особисті справи. Плюс, не забуваємо, навіть якщо ми самі постимо, і навіть якщо пишемо "це мій брат" (і мій брат зараз там), все одно це лише добровільна допомога, ніхто не зобов'язаний допомогати, і завжди треба перевіряти. Критичне мислення йде першим навіть в наших теперішніх умовах.
-
Хто робив собі Посвідчення водія Канадське не маючи оригіналу українських прав з собою??? Маю їх в Дії !!! Чи так можна зробити чи потрібен тільки оригінал?!
-
Доброго дня! Підкажіть,будь ласка, які є курси вивчення англійскої мови у Етобіко або ж Торонто.
-
Дякую
-
Всім привіт! В честь 8 березня наші стендапери зробили концерт 9 березня, але настільки швидко був sold-out, що наші коміки вирішили зробити ще одне шоу для всіх, кто не встиг купити квитки. Тому, запам’ятовуй та репость друзям - March 16 at 8 PM Ukrainian Standup Comedy 🇺🇦 Встигни купити квитки 😎 Побачимось вже наступного тижня 🥰 www.eventbrite.ca/e/50-shades-of-comedy-women-appreciation-night-tickets-573345741547
-
Хто був на попередньому стендапі, скажіть будь ласка, чи варте воно того?)
-
Всім бажаючим заробляти онлайн та у креативній сфері привіт! Я український дизайнер та арт-директор із досвідом роботи у Дії, Winetime, КАМА studio і всі-всі-всі. Шукаю бажаючих пройти онлайн курси двох напрямів — дизайн basic та комерційна ілюстрація. Це професійні курси на три місяці, які вчать софт скілам командної роботи, креативності та вміння розуміти та працювати і заробляти у Photoshop, Illustrator. Я викладаю двома мовами, тому спільну мову ми точно знайдемо! Я готова розповісти деталі вам у особисті повідомлення, якщо вас цікавить: крнретний один з двох курсів, ціна, групове або індивідуальне навчання, ціль курсів та особисті запити. Дякую! Telegram: @valllerrrie Viber/WhatsApp: +380504942291
-
Я так смог себе 12 месяцев опыта добавить, чтоб сразу на г2 сдавать
-
Это развод, говорят что я айфон купил)
-
У мене в малого 11 років, неділю назад підіймалась 39,6, збивалась дуже важко. Але я дала парацетамол і обтирала вологою тканиною кімнатної температури кожні 2 хвилини + дуже багато пити, допомогло через годину збити до 37. Бажаю скорішого одужання💕