Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Де саме Ви зараз живете в Альберті, якщо не секрет?
-
Всім привіт шукаю меблі квартиру Можливо хтось віддає Або знає де безкоштовно можна взяти Буду дуже вдячна
-
В Онтаріо можна отримувати виплати і я отримувала але там не зрозуміло від чого залежить, я отримувала десь 3 місяці. І кожен місяць по різному. Перший місяць було десь 170$, другий 400$, третій 900$ а потім взагалі перестали платити. Та і все одно неважливо, для онтаріо це реально копійки.
-
Так, в Калгарі ціни на житло як в торонто, велике місто. Більше ніж ванкувер за населенням. А в Едмонтоні реально зняти кімнату за 500$. Тут в Едмонтоні житло дууууже дешеве. Ми з друзями знімаємо будинок 4 кімнати за 1500$. Але машину якщо він хоче то краще везти з Торонто. В Торонто найдешевші машини.
-
В Калгарі, кажуть, житло майже так само дорого, як і в Торонто?Чи так це?
-
Дякую.Син збирається переїжджати в Альберту, тому і питаю.Думає, поки що, куди саме буде краще, в Альберті, щодо працевлаштування.
-
Складно знайти роботу якщо чесно, я працюю в будинку мого боса де живуть новоприбулі українці. Деякі шукають роботу 2-3 місяці. Але зарплати високі. Можна знайти 50$ на годину на будівництві, в той час як в торонто платять 30$ на які вижити нереально.
-
Так, дорого дуже в Торонто.
-
А як щодо працевлаштування в Едмонтоні?