Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
🟢🔴З Фейсбуку про безкоштовні готелі🟢🔴 Друзі, які летять до Торонто та сподіваються на "розселення". Кажу що бачив на цю мить і у кого які шанси та чому (з власного спостереження) Самотнім чоловікам, групам чоловіків - забути. Забути безапеляційно. Виключення - підтверджена інвалідність) За великої кількості менш захищених осіб, ваші інтереси не у пріоритеті. Друга причина ймовірної відмови цій групі - зловживання програмою тими, кто був до вас. Селилися безкоштовно, отримували фін допомогу і тікали. Тож країна дала можливість переселитися та працювати, а "пацанчіки з району" та "розводіли" просто зрубили пару тисяч, і поїхали десь у мексику далі бухати. За цього на вас теж можуть дивитися через таку призму. Не витрачайте час на черги, навіть якщо ви в рясі та з хрестиком. Неодруженим парам ЧЖ 18-60, Родинам 18-60 без дітей, самотнім жінкам без дітей (виключення - вагітність) шанси значно більші, але все ж таки не дуже. Якщо ви не наймолодші у черзі, то можуть поставити на очікування о 14:00 та до 2 ранку направити на поселення, якщо на ту мить залишиться хоча б одне місце яке не потрібно комусь менш захищеному. В нашій групі багатьом з цієї категорії було відмовлено. (Наймолодшим парам 18-30 без дітей та фізичних вад я би теж тратити час на черги не радив). Родини с дітьми, вагітні жінки, люди з підтвердженою інвалідністю та люди похилого віку - шанси найбільші, але не 100-відсоткові. За наявності місць, цю категорію направляють майже одразу на різні локації, але якщо комусь не вистачило, то не вистачило.(через черги 9.03 пройшли майже пів тисячі осіб одночасно) На офіційному ресурсі написано майже то саме тільки коротше, але у реальності, як в літаках так в у чергах на реєстрацію чути розмови які випромінюють 'гарантовану' впевненість. "Зараз прилетимо, поселять і все буде ок". Це занадто оптимістичний та погано проінформований настій. Група з нашого літаку, майже наполовину, пішла шукати житло на Airbnb або booking за 100$ доба, якщо хотіли лишатися у межах GTA.
-
Здравствуйте!Кто приезжает в Канаду (Ontario)и хочет найти жилье в Hamilton,обращайтесь ко мне дам координаты с хорошими предложениями от проверенной риэлторской компании!Сами жилье у них сняли без всяких проблем!Кому нужно обращайтесь поделюсь данными!
-
❗️Билет в Торонто, Канада ❗️ Продам билет ПРЯМОЙ РЕЙС Варшава-Торонто 23.03.2023 Авиакомпания LOT Ребят, я заболела и меня положили в больницу. Горит купленный билет. Сам билет покупала 18 февраля за 34 640 грн. Это с конвертацией. В злотых это 4110. В эту сумму входит купленное место у окна. Место специально выбирала такое чтобы было видно всю красоту, а не только крыло) Этот билет Эконом Класса. В стоимость билета так же входит один багаж до 23 кг и ручная кладь. Я продам билет точно по такой же стоимости по которой я и купила, брать больше денег я не буду. Могу так же предоставить чек об оплате сколько с меня снялось с карты и показать чек или скрин про сам билет. Данные в билете вы сможете поменять сами. Я вам скажу Код электронного билета и фамилию, а вы уже все данные поменяете. Так можно я узнавала. Если у вас будут какие то вопросы вы можете смело писать в личку или звонить по номеру телефона. Оставлю два номера телефона в друг что. 380950224979 Виталий 380663960875 Ольга На будущие всем всегда при покупке авиабилета выбирайте страховку. Потому что бывают разные ситуации в жизни. За неделю до вылета загреметь в больницу это жесть конечно.
-
Гугл докс
-
Всім привіт , хтось працює чи працював в фарм бой?
-
А стоять неизвестно сколько не было времени
-
Ездила Очередь была огромная и когда начала искать сотрудника, у кого спросить, то по взглядам всех, ощутила, что сейчас нападут на меня 😂😂😂😂
-
Здравствуйте всем Подскажите, кто сталкивался с получением паспортов в украинском посольстве? Как удалось к ним записаться/дозвониться? Мне нужно ребенку сделать загран и никак не могу ни на сайте записаться, ни трубку не берут. Буду очень благодарна за любую информацию 🙏🏼
-
привіт,підкажіть будь-ласка хто в які садочки водить дітей,в Етобіко? І чи складно туди потрапити?
-
Благодарю за ответ
-
На сайте?