Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
В этом же ничего такого
-
Но как это мешает тебе принять то что ты ошибсч?
-
Не знаю что такое ширка но подозреваю что спиды типа героина? Это разные вещи, от этого почти 100% зависимость потому что это влияет на дофамин. От Лсд нет зависимости, это другая група наркотиков, психоделики, как грибы, как кактусы. Оно не влияет на удовольствие никак, тебе не хочется ЕЩЁ.
-
Угу, депрессия, я на антидепрессантах
-
Насть, ти знову займаєшся софістикою. Ти змінюєш характер твоєї позиції лише щоб просто сперечатися. Ти кажеш, що є наркотики які не шкідливи, я кажу ні. Ти кажеш так сік теж шкідливий, кажу це хибна аналогія. Погоджуєшся, що лсд малошкідлива, і кажеш, так а що зараз не шкодить здоров'ю. Кажу можна тоді стріляти, і тепер кажеш, що нікого не змушуєш приймати лсд. Це зовсім різні позиції. Моє зауваження тільки на одне - немає нешкідливих наркотиків. А так, хто як хоче хай живе) хоче кулю в лоб, так кулю в лоб) але казати, що куля не така, як ядерна бомба, тому не шкідлива, ще й публічно, то вибач, ти будеш отримувати критику)
-
Там в кислоте скорее всего будет углерод
-
Я по металу
-
Ну ты тиран канеш
-
Многие люди с ментальными проблемами страдают изза того что общество не знает некоторых моментов, стереотипов. Вот стереотип что депрессия лечится велосипедом это хороший пример) и многие люди в это верят, я и сам верил, изза этого пошел к врачам месяца на три позже чем надо было)
-
( пздц