Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
А все уже. Разобрали. Собирай обратно
-
Пока админа нет, то могу сказать, что, по случайному стечению обстоятельств, обновляется уберитс. Это знак
-
Патч сам себя не сделает
-
Запрошуємо вас до European Way School - вашого ідеального партнера з вивчення іноземних мов!🤗 🧑🤝🧑Приєднуйтесь до нашої незабутньої подорожі з вивчення англійської, німецької, французької, іспанської, італійської, португальської та багатьох інших мов! Разом ми будемо досліджувати світ мов та відкривати для вас нові можливості.🗺️ ✔️Долучайтеся до нашого набору у мінігрупи, де ви зможете вчитися за доступними цінами та отримати продуктивний результат.📈 Адже наші кваліфіковані викладачі забезпечать навчання на високому рівні, а також зроблять процес цікавим та захоплюючим, як для дітей, так і для дорослих.👶🧒 🕙Не гайте часу! Напишіть нам просто зараз на 📱@Sunshine_in_soul або за номером ☎️+380683551826 у Телеграмі та вкажіть своє ім'я, бажану мову, поточний рівень та мету навчання. 📝Наш менеджер зв'яжеться з вами та запише вас до нашої нової групи. 👉Не втрачайте можливості вивчати нові мови та розширювати свій кругозір! 🧏Чекаємо саме на вас у European Way School.
-
Доброї години. Була в іншій группі новоприбулих у Торонто, але при поїздці все ж вибрала інше місто, тож тільки неділю назад вийшла з неї. Зараз деякі люди вже не просто їдуть в Канаду, а вже й починають переміщатись по провінціям. Тож підкажіть будь ласка якщо знаєте внутрішні чатики щодо косметичного догляду у Торонто
-
Всем привет, извините за такой вопрос, если без шуток, здесь есть парни которые не против познакомится в Торонто может в ближайшем городе ?
-
Доброе утро, я парень без вредных привычек ищу себе соседа. Если кому то интересно пишите в ЛС ✌🏻
-
Друзі мої мене звати Марина і дуже важко писати і, прости про допомогу у такий важкий для усіх нас час. Але хвороба мене так змучила і з'їдає мене з кожним днем!!! Мені дуже важко пояснювати синові, чому я постійно плачу і криком кричу від нестерпних болів яких уже в собі нестерпиш!!! Знеболюючих пити уже не можу не ВИТРИМУЄ шлунок, і відкриваються кровотечями виразки, я і так залишилася без пів шлунка, мала дві, важкі операції. І знову біда не приходить одна, уже відкрилась третя виразка!!! Я постійно запиту чому я так страждаю? Чи зможу я витримувати надальше такі жахливі болі? Щоб не стати нідлякого обузою!!! Рідні мої я дуже хочу Жити і Ходити своїми ножами, виховувати своє єдине диття, яке мені подарував Господь. Я звертаюся та прошу Вас мої ЯНГОЛИ помічники Допоможіть мені хто чим може потрапити на операцію заміну обох кульшових та колісних суглобів!!!! Карти для підтримки і допомоги 5167 8032 3502 6924 Кошти які я потребую на операцію на 21 березня 2023 року становлять - 33 500 грн