Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! Прилітаємо 29.03. скажіть, будь-ласка, чи надають зараз готелі і які можете порадити недорогі альтернативи про всяк випадок?
-
Офіційний дилер Канади. Безкоштовна допомога по автотранспорту, страховка Онтаріо GTA, оренда авто на экзамен ,автонструктор! У нас є величезний вибір автомобілів. Допомога в отриманні кредиту для людей з будь-якою кредитною історією, а також для новоприбулих 4166241314🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня , таке питання . Була в мене польська віза від 15.09.2021 до 13.03.2022 в біометричному паспорті . Пізніше поїхав в Канаду 20.06.2023 , і хочу приїхати і Польщу . Питання , чи зможу я заїхати по біометричному паспорті, і чи можна мені бути в Польщі 3 місяці?
-
Всім привіт Звертаюсь до вас з таким великим проханням Ми зараз в Міссіссауга і шукаємо квартиру у Торонто Дуже терміново потрібно Але великий мінус у тому що у нас ще не має кредитної історії І нам порекомендували знайти людину яка могла б поручитися за нас зі своєю кредитною історією Якщо хтось тут є хто міг би допомогти нам Ми б були дуже вдячні
-
Все равно не арсенал мицне😒
-
где взял ?
-
Рациональнее напиваться, сразу видно программиста
-
Ребят тут есть врачи ?
-
Про всяк випадок офіційно: Canada extends support for those fleeing Russia’s illegal and unjustifiable invasion of Ukraine - Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/03/canada-extends-support-for-those-fleeing-russias-illegal-and-unjustifiable-invasion-of-ukraine.html