Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
ищите на kijiji / indeed. Можно в общепите просто прйити, зайти в ресторан, позвать менеджера и сказать что хотите работать
-
Доброго дня) Шукаю accounter для розрахунку податків. Чи може хтось порадити перевірену особу , яка цим займається? Буду вдячна за допомогу!
-
Тому я і пишу це
-
Дані можна змінити ,це потрібно зробити за 72 години.
-
Хто бажає купити квиток до Торонто з Німеччини? Виліт 29 березня ціна 900$ Я хотіла полетіти зі своїм другом,але в зв'язку з тим що він передумав летіти, а квиток повернути не можна,нам шкода втрачати квиток просто так,,тому можливо хтось хотів би купити квиток?
-
Цього я не знаю або,зараз в нього запитаю
-
Просто навряд чи хтось захоче купити квиток і вже 29 березня виліт,душе швидко ,але можливо хтось надія є 😅
-
На жаль ні ,ціна 900€ за цю ціну ми купили квиток майже за місяць,тому так як виліт вже пару днів то ціна на сайтах взагалі космос,ми ціну не підвищуємо а хочемо комусь подати за ту саму ціну,що і ми купили
-
Виходить треба продати комусь квиток довга і та людина зі мною полетить(або окремо то але за бажанням)
-
Вітаю! Ми з чоловіком прилітаємо до Торонто 28.03. Шукаємо пару МЖ, щоб орендувати разом житло. ( ми з м.Черкаси)