Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Просто орел с 2 головами
-
руська федерація?
-
Ше поліцейського на коні бракує
-
Чего добру пропадать
-
А потом изнасиллвать
-
Краzивая шляпа
-
та фу яка аріана гранде
-
Доброго дня , 3ого квітня їду з України , може комусь потрібно щось привезти , передачі, також можу придбати в аптеці ліки або магазинах сигарети тощо... те що вам потрібно.пишить у приватні повідомлення,допоможу як зможу💙💛
-
Коротше, треба реформувати чат в групу з топіками. 500 повідомлень за останні три години про зради і піські, жодного корисного.
-
Го в неділю: www.motorcyclespringshow.com/show-features
-
𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐥𝐲 i 𝐟𝐨𝐮𝐧𝐝 𝐚 𝐫𝐞𝐚𝐥 𝐟𝐨𝐫𝐞𝐱 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐨𝐧 𝐭𝐞𝐥𝐞𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐚𝐟𝐭𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐜𝐚𝐦𝐦𝐞𝐝 𝐚 𝐥𝐨𝐭 𝐨𝐟 𝐭𝐢𝐦𝐞𝐬. 𝐈’𝐯𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐟𝐨𝐮𝐧𝐝 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐰𝐡𝐨 𝐢𝐬 𝐥𝐞𝐠𝐢𝐭 𝐚𝐧𝐝 𝐠𝐞𝐧𝐮𝐢𝐧𝐞 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐝𝐨𝐧’𝐭 𝐚𝐬𝐤 𝐟𝐨𝐫 𝐚𝐧𝐲 𝐡𝐢𝐝𝐝𝐞𝐧 𝐟𝐞𝐞 𝐨𝐫 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐝𝐫𝐚𝐰𝐚𝐥 𝐟𝐞𝐞𝐬 𝐈 𝐰𝐨𝐫𝐤 𝐰𝐢𝐭𝐡 him 𝐚𝐧𝐝 𝐠𝐨𝐭 𝐦𝐲 𝐭𝐡𝐨𝐮𝐬𝐚𝐧𝐝s of dollars 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭 𝐢𝐧 𝐟𝐮𝐥𝐥 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐨𝐮𝐭 𝐚𝐧𝐲 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐬𝐬. 𝐘𝐨𝐮 𝐛𝐚𝐬𝐢𝐜𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐠𝐞𝐭 𝐩𝐚𝐢𝐝 𝐢𝐧 24𝐡𝐨𝐮𝐫𝐬 . 𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐨𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐛𝐞𝐥𝐨𝐰 𝐭𝐨 𝐣𝐨𝐢𝐧 t.me/joinchat/FxjWrNiemGJlMjU0
-
Добрий день))) Мене звати Катерина))) Я репетитор англійської, румунської, польської мов. Готова допомагати вам оволодіти навичками розмовної мови)) До зустрічі))) Пишіть в особисті))) #румунська #польська #англійська
-
Кімната Етобіко. Перехрестя Queensway Kipling. 1000 баксів в місяць. Умови винайму: постійна робота, пару референсів, перший другий місяць, кей депозит(500 баксів з повернням, якщо з'їзжаєте). Загалом 2500. З 1 квітня. Контракт до листопада. Повністю обставлена + весь необхідний посуд на кухні. Паркінг, оплати пралка - все входить в оплату. Через дорогу Собіс, також поряд Фрешендтесті, нордфіш, костко і тд. До автобуса 4 хв, до метро Кіплінг 11хв(автобусом). Сусіди по дому адекватні, не гучні, не палять, не п'ють. Загальну площу дому прибирає прибиральниця. Здається, бо переїжджаю на іншу сторону Торонто - далеко до роботи. Ухвалення через лендлорда.