Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
мені до тижня прийшло, якщо не помиляюсь
-
особисто мені не приходило ніяке сповіщення, просто в мобільному банкінгу висвітилось повідомлення про федеральну допомогу, якщо дані правильні. то спробуйте за інструкціями на сайті написати, можливо десь дали пробіл або не так вписали в те поле
-
Добрий вечір! Підскажіть, може в когось був досвід відвідування місцевих медичних центрів без OHIP? Чи приймуть тільки з ворк пермітом і паспортом чи ні? Дякую.
-
Не раджу без охіпа, три шкури здеруть, якщо погано то краще до своїх звернутись
-
Ох, біда, дякую за відповідь.
-
Добрый день, может кто-то знает у кого можно закупиться крупами( гречка, пшеничная, кукурузная ) ???
-
Хочется типа поставщика))))
-
Привіт! Звільняється квартира (потенційно з 18 червня, але якщо знайдеться бажаючий і треба швидше, можемо і швидше звільнити) біля Йоркделу (Dufferin and Lawrence West) 1 bedroom, 1 bath -$2400 В ціну входить 2 паркомісця, локер. Додатково з комунальних тільки електрика та інтернет. В ЖК є консєрж, спорт зал, басейн на даху. Гарна інфраструктура: магазини, автобусні зупинки, метро, великий ТЦ. Якщо щось з меблів сподобається, посуд - можу лишити (безкоштовно)
-
Я вчора прилетіла, нас було небагато, але сім’ї та дітки і пари були, то селили, хоча казали що «місць немає» чекали десь 4год, потім все ж таки заселили і відвезли на таксі.
-
Уроки английского для тех, кому нужен быстрый результат. Немного о себе: IELTS на C1 сдал в 17 лет. Проработав и отучившись в Канаде на протяжении 3-х лет обладаю настоящим английским на уровне носителя, а не чем-то отдаленно напоминающим его, что к сожалению встречается у большинства преподавателей. Моя методика настроена на достижение максимального результата в кратчайший срок, а не на продолжительное выкачивание денег. Преподаю уже на протяжении +4-х лет: английский, подготовка к ЗНО, IELTS. Если вас интересует не процесс изучения, а РЕЗУЛЬТАТ - ожидаю вас на моих уроках. ЗАПИСЬ НА ЗАНЯТИЯ - Telegram: englishdojo 1 час - 500 грн / 19 CAD 1,5 - 700 грн / 27 CAD При оплате 10 занятий - 1 в подарок (11 уроков по 450грн) Слава Україні!
-
Доброго дня! Я з родиною прилітаю до Торонто в травні. Знання мови на дуже простому рівні. Розумію, що багато чого треба зробити в одночас для облаштування побуту. Відкрити рахунки, подати заяви та аплікації у всі інстанції, страхування, допомога від Канади, пошук житла...дуже багато всього, ох голова кругом... підкажіть скільки часу на це все потрібно, хочу скоріше вийти на роботу, та ще чула, що українські спілки та організації допомагають у цьому. Але ж людей багато, чи надовго це затягнеться.
-
В Едмонтоні за перший день знайшов роботу, на четвертий зняв кімнату. Самому легше, раджу дуже плотно сісти за англійську.