Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый вечер, кто знает где сейчас есть центры с гуманитарной помощью(посуда, сковородки и и.д)? North York, Burlington или Toronto
-
Наша молода компанія запрошує водіїв ( з водійським посвідченням full G ) для роботи в Uber на автомобілях компанії , всі автомобілі hybrid від 2018 року Для подробиць пишіть в ОП Автомобілі ми обслуговуємо повністю, ваша заправка авто. Допомагаємо ( якщо немає акаунта в Uber) створити і зареєструватись . Заробіток ділимо 50/50 чаєві ваші. Якщо потрібно забезпечуємо житлом. Для перпекстивних людей ( які дійсно хочуть працювати) , авансу жодного не беремо
-
Добрый день. Може хтось моє таблетки герпевір, бо їх у Канаді не можливо знайти, чи вони дуже дорогі. Я була б вельме вдячна за таку послугу.
-
Я и друг мой - оба с джоб офферами искали квартиру 2 бедрума в течение месяца наверное. 2800$ :)
-
З 1го травня здається мебльована кімната в квартирі. 11й поверх на Bathurst&Steeles. Спільна ванна кімната. Тільки для порядної, охайної, спокійної людини. $1250. Питання в особисті повідомлення
-
Привіт людииииииии!
-
Наверное, мне понадобится образование дополнительное для этого. Была в центре трудоустройства Сказали что помогут мне
-
Я психолог аматор Хочу открыть центр для женщин
-
Вам удобнее на русском ?