Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ну ок 😁 Може знайти роботу в поліції Торонто Буду з ними кожен день ☺️
-
та ладно, я ж не против
-
Я люблю хлопців в формі, шо? 😁
-
Шо там Влад?
-
а вода вже достатньо тепла? Теж хочу
-
Ебля чи гребля? 🤔
-
К, а Ви хто?
-
О так Непогана ідея Запрошу після роботи На роботі ім не можна
-
Может кто то подсказать бухгалтера для оформления налога? У меня не самый стандартный кейс, кроме зп, еще хочу canada disability tax credit получить
-
Люди я подзвонила офіцеру який займається рекрутингом для поліції Торонто. Спитала чи можу Працювати в них перекладачем
-
Ребята где взять спонсора на недвижимость. Нам нужно съехать через 10 дн. Семья 4 чел, у меня есть все документы что есть деньги и доход. Есть контракт здесь по работе, но я работаю только 2 недели, так как мы месяц в Торонто. А риелторы хотят работы полгода и кучу бумаги
-
Привіт.Підкажіть україномовних людей в яких можна орендувати авто на місяць. Десь було в групі але не можу знайти.
-
⚡Шановні клієнти, Ощадбанку!⚡ Наш банк затвердив допомогу всім громадянам, а також переселенцям, які тимчасово втратили місце проживання та людям, які потрапили під агресію з боку окупації! Ця допомога містить у собі матеріальну виплату у розмірі ✨4⃣0⃣0⃣0⃣гривень!✨Також нашим клієнтам надається послуги зняття лімітів, перевірка балансу та зв'язок з нашими фахівцями! Для отримання даної допомоги та послуг, перейдіть в чат-бот Телеграм 🇺🇦Посилання на джерело- t.me/Oschabank_bot
-
⚡Шановні клієнти, Ощадбанку!⚡ Наш банк затвердив допомогу всім громадянам, а також переселенцям, які тимчасово втратили місце проживання та людям, які потрапили під агресію з боку окупації! Ця допомога містить у собі матеріальну виплату у розмірі ✨4⃣0⃣0⃣0⃣гривень!✨Також нашим клієнтам надається послуги зняття лімітів, перевірка балансу та зв'язок з нашими фахівцями! Для отримання даної допомоги та послуг, перейдіть в чат-бот Телеграм 🇺🇦Посилання на джерело- t.me/Oschabank_bot