Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Їду з України) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Бажаю всім здоров’я🤝 Мене звати Іван, я з України. Шукаю роботу Маляром, 2 роки працював маляром Великобританії. Робота мені ця подобається і вмію її добре робити👌 Якщо хтось може допомогти з роботою, буду вам дуже вдячний🤝
-
Доречі, вже сьогодні вечером щось цікаве буде в Instagram а потім в бесіді, так що хто не підписаний підписуйтесь Instagram: instagram.com/party_toronto?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Вітаю,відкрито набір в групу Speaking club (онлайн), рівень А2 (pre-intermediate) Є 5 вільних місць Коли: Щопонеділка о 09:00 ранку (по часу Торонто) Тривалість зустрічей : 1 година Кому цікаво- напишіть будь-ласка у приватні повідомлення для подробиць
-
Дивлячись якого типу допомогу ви шукаєте
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста кто знает номер волонтеров чтобы помогли по приезду в Торонто ?
-
Інформаційно - підтримаємо. Знати житло важко і за вас, нажаль, цього ніхто не робитиме. Щодо документів - тут по чату нами була купа повідомлень про алгоритм дій
-
Снять квартиру и оформить документы.
-
Lcbo местные алко маркеты.у них есть возможность работать на выходные раскладывать алкоголь или продавать. Зарплата в раене 17 долларов в час. Я рассматривал как вариант второй работы на выходные,но думаю что можно узнать и про парт тайм в течении недели тоже