Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Час святкувати весілля!👰🏼♀️🤵🏻 22-го квітня, початок о 21:00! Адреса: 518 Yonge street, Toronto, downtown Українське “Весілля Party” Приходь відчути атмосферу весілля та шалених конкурсів🎊 На тебе чекають: ▪️ Декорації в стилі весілля👰🏼♀️ ▪️Ведучий та спеціальна програма "Наречені" 💍 ▪️Топові діджеї та українські хіти💃🏻 ▪️При вході алкогольні подарунки гостям🍾 ▪️Фото та відеозйомка весілля-party. Придбати квитки можна відсканувавши qr код на постері, або переходь за цим лінком www.eventbrite.com/e/-party-tickets-618600720407 також квитки можна придбати на вході в день вечірки! Придбані квитки не повертаються! Вхід 19+ Перевірка айді на вході Охорона та Facecontrol! Підписуйся на нас в inst @sercevo_ та телеграм @sercevo
-
Наймання!!! Нам потрібні серйозні віртуальні працівники/онлайн-рекламодавці, які б допомогли мені впоратися з деякими важливими оголошеннями/розміщеннями на ринку Facebook, незалежно від того, маєте ви досвід чи ні. Будь ласка, вкажіть, якщо ви зацікавлені, надіславши МЕНЕ ЦІКАВИТЬСЯ ОТРИМАННЯ БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ. INDICATE BY SENDING I'M INTERESTED FOR MORE INFORMATION.
-
В чому може полягати юридичний конфлікт?
-
Маю нове посвідчення та плачу 250/міс за 2-way за нову машину.
-
Всім привіт Дайте будь ласка номера механіків
-
На моєму WP, SIN немає будь-якої інформації щодо провінції де це було отримано. В номері телефону та банківських реквізитах теж не зазначається провінція.
-
Я займаюсь
-
Чи можна купити на бінанс usdt через cad з канадського банку?