Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт. Можо кому потрібен матрас і бокс під матрас? Буду продавати з 4 по 9 травня так як їду з Торонто. Купувала новий в магазині Ashley 2 місяці назад, матрас хорошої якості. В нагруз повіддаю посуд і всякі побутові дрібниці. Самовивіз. За все +/-800$
-
Доброго дня всім😊 Здається окрема кімната в 2-кімнатній квартирі. Район Pape Village, Greektown-4,5km від самого центру Торонто. В пішій доступності від станції метро Pape, Broadview(1km). За 100м від квартири є автобусна зупинка звідки автобуси ходять до метро кожні 5 хвилин. Good facilities: -Food Basics 100m; -Burger King 100m ; -Gym 300m; -Shoppers Drug Mart 300m; -McDonalds 300m; -Tokyo Smoke 300m; Та багато чого іншого-кафе,цілодобові магазини(convenience shop),церкви,є неподалік фудбанк навіть.Також поряд є парк та спортмайданчик. В цілому ,в радіусі 1-1,5км є ще купа всього-все,що потрібно для життя. В квартирі живуть 2 хлопці(26 і 27 років)-спокійні,займаються спортом. Так,що буде круто ,якщо ти тренуєшся в залі чи граєш у футбол💪😎⚽️ За подробицями писати в приватні повідомлення)
-
Добрий день! Мама (50 років) шукає підробіток (пів дня, або не повна зайнятість6 без знання англійської😞 хто має досвід, підкажіть яка це може бути робота , яка оплата? (Вибачте, якщо питання банальне, тільки прибули в Канаду) І де її шукати? ДаунТаун, Торонто! Буду вдячна за всі можливі відгуки!
-
Добрый день. Подскажите в пирсоне еще дают украинцам временный отель и куда обращаться ?
-
Может на вечернюю прогулку и кофе? 😆
-
Всім привіт ) Я спеціаліст з Уходу за волоссям : ✨Ботокс ✨Холоднне Відновлення Вісх дівчаток , хто бажає відновити волосся , позбутися сухості, тусклості та пухнастосі , запрошую Вас на На завтра до мене є вільне віконце Посилання на мій профіль : instagram.com/spiridonova.hair?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Говорит спасибо
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, що таке кризова форма, де можна про неї щось почитати і т. ін.? Подали родиною декілька заявок на CUAET, частина (які подавали пізніше) вже розглянута і апрувнута, а частина (які подавали раніше) далі висить в in progress. Бачу в чаті багато згадок про кризову форму, але не розумію, де її знайти і як нею скористатися.
-
Друзі. Моя подруга шукає кравчиню, яка зможе пошити сукню на випускний. Додаю приклади, які зараз вона розглядає. Якщо хтось займається подібним, пишіть в приватні з ціною на подібну сукню і прикладами подібних робіт. Дякую ♥️
-
Здається з 1го травня 3х кімнатна квартира.повністю мебльована майже в центрі до міста. Торонто. Ціна 3395$. Адреса Ontario street 700