Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Volvo s40 2007, 150 тыс км пробег 5500$
-
Привіт, обміну не має потрібно здавати екзамен, просто якщо є права то не потрібно чекати після G1 щоб можна було здати на G-full
-
Нам так не сказали
-
Думаю, дівчина просто до цього писала об‘яву у групу з дівчатами і не помітила коли копі паст робила😉 я сама іноді забуваю
-
Добре, повірю вам) Але про всякий випадок попереджу всіх: сексизм, як і будь-яка інша тема, допускається лише у рамках тонкого гумору без переходу на особистість, а краще взагалі без цього. А допомогати чи навпаки принижувати залежно від статі, раси, нації (крім русні), віку, орієнтації, кольору шапки, кількості зубів і тощо, не можна! Дякую!
-
Я працюю в FIDO Компанія мобільного зв’язку, інтернет також є і домашній. Якщо хтось хоче придбати номер телефону, тарифний план, змінити на інший. Буду Рада допомогти нашим ) Я знаходжусь в Square One Shopping Centre 100 City Centre Dr, Mississauga, ON L5B 2C9 Мене звати Крістіна.
-
Продажа носков, в наличии больше 300 пар. Размер свободный для 6-12 US. Все полученные средства уйдут на создание нового дизайна с украинской атрибутикой. После этого в планах покупка генераторов для Херсона. Цена одной пары $3.