Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Открыта проектам, готовым к квантовому росту 🚀 👋 Приветствую! Меня зовут Катарин и я смм-специалист с более, чем 5-летним опытом, владелец digital-агенства и продюсер. Если вам надоели заезженные триггеры и шаблонный подход — я открыта к переговорам! 🪐 В моих руках раскрываются «по новому» самые разные ниши. Эксперты находят свое «лицо» и «имя». Бизнесы увеличивают доход и расширяются. Наша команда возьмет на себя все: соц.сети, сайт, съемку контента, ваш выход в медиа и запуск обучения. Ваша задача лишь следовать и слышать. Готовы к выходу за рамки? Welcome в личные сообщения 🔥
-
Доброго дня всім,здається бейсмент в Міссісазі,дуже хороші господарі,1 кімната,Кому потрібно в дірект
-
Доброго дня! В українську родину шукаю помічницю-няню.В обов’язки входить допомога - здебільшого догляд за малюком 7 місяців, прибирання будинку, готування їжі. Це все буде робити мама разом з вами. Інколи приглянути за іншими дітьми 7 років і 5 років. Шукаю жінку років 40, без шкідливих звичок, активну, знання англійської не потрібно. Є варіант проживання з нами (окрема кімната, харчування з нами, комунальні на нас). Територіально - Vaughan. Плата і графік буде обговорюватися на співбесіді.
-
Привіт 👋 Я Барбер 💈 якщо комусь треба підстригтися, пишіть - я радо допоможу знайти свій стиль та підтримувати його. +14375571088