Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Гайз кто то восстанавливал укр права? потеряли пластик, теперь непонятно как менять🥲
-
Доброго времени суток! Предлагаю дополнительный зароботок на электронной валюте,на удалёнке с хорошим доходом ,за дополнительной информацией пишите в личку!
-
Хто знає де можна розблокувати магнітолу? Незнаю пін-коду
-
В мене таке було з фордом. Їздив до офіційного дилера, в них є загальна база по він коду. Можливо в інших виробників таке саме
-
Дяку
-
Привіт! Через скільки часу мобільний оператор чатр видаляє реєстрацію через не користування? Мені прийшло смс без строків коли можна поповнити я на тижні поповнила. Але не можу зайти в мобільний додаток. Скидую паролі успішно, проте не можу зайти в свій кабінет. Пише мені something wrong. Please try later.
-
Може ліпше пошукати в квебекських групах
-
Всім привіт :-) Шукаю подруг даун таун або ист йорк. Хто небудь відпишиться 🥲🥲
-
❤️Планується виїзд з України. Кому потрібні cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, табак\кальяни та все подібне, і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Всім привіт! Мене звати Софія☺️ Я тренер , хореограф з вищою освітою. Хочу вас запросити в мою студію VILNA.DANCESTUDIO У нас ви знайдете: - фітнес - піталес - розтяжку - кардіо - силові тренування Є заняття в залі , а такорд з приходом тепла я відкриваю групи на свіжому повітрі ☀️ Також у нас ви знайдете різні цікаві івенти В цьому місяці: Жіноче коло , створення своєї картини , та танцювальні і дихальні вправи. Інстаграм посилання instagram.com/vilna.dancestudio?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Привіт, знайомства, клуби, кальяни, бари, краще тобі писати в бесіду «Двіж в Торонто» Якщо маєш бажання можу добавити