Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі, довгоочікуваний звіт від снайпера розвідки ЗСУ. Всім величезна вдячність від бійця і від мене!!! Окрема подяка Андрій Іванович Трохименко за надання чохла для гвинтівки безкоштовно, Андрей Синенко і компанії Vinci за саундмодератор зі знижкою для ЗСУ, компанії Bgn Armo за надання суттевої знижки на моноблок. Залишок коштів пішов на набої до гвинтівки!!! Все буде Україна 💪💪💪 m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0U3Wfwz79ydzdbo64uWLCgzjf1MyPugkBp2fK5kHSigfW6zZs6DdBRaZkNRrm5mael&id=100008176775933
-
Доброго дня! Моя мама пенсіонер прибуває до мене до Канади за візою CUAET. До цього вже приїжджала як турист на місяць узимку, але вона не проходила офіцера в аеропорту і не отримувала документ visitor record. Зараз хоче взяти, чи можуть бути проблеми із цим? Дякую!
-
Так. Є шанс що вам пощастить але там має бути багато умов дотримано + це на розгояд офіцера, тому невеликий шанс що позастить
-
Куплю гривну на карту, можно личная встреча.
-
Кто хочет жить недорого и в хороших условиях, предлагаю отличный вариант. Можно снять дом или квартиру с тремя раздельными комнатами и заехать втроём. У каждого будет своя комната. Аренду делим на троих и будет нормально 👍 Пишите в личку
-
Тут такой вариант один. Потому что у меня есть кредитная история и справка с работы
-
Центр