Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Хто знає, де вигідніше обміняти доллариСША на канадські і навпаки в Міссіссауга або Торонто? Який курс?
-
Вроде норм
-
В Миссисауга менял сегодня, курс 1,33
-
Доброї ночі, всім! Дозвольте дізнатися, хто має контакти або можливість допомогти по доставці меблів, Торонто. Дуже вдячна, всім небайдужим людям.
-
Всем привет 👋👋 Меня зовут Владимир и я занимаюсь преподаванием английского 10+ лет! Говорю как носитель, пишите в 📩 предлагаю индивидуальное обучение! Цены демократичные😊 Есть аккаунт в инста - vovaenglish - заходите посмотреть мои обучающие видео
-
Привіт. Якщо я приїду до Канади з х-сумою доларів то: 1. Краще налом? Безналом? Якщо налом то де обміняти? І чи міняти усю сума USD на CAD? 2. Якщо я цю суму покладу на банківський рахунок, то чи допоможе це з кредитною історією, кредитним лімітом? Дякую. Пс: картки яких українських банків найліпше працюють в Канаді? Чи нормально працюють в Канаді мобільні додатки українських банків?
-
Мені здається, що треба бути простішими трохи, особливо на початках.
-
Дивлюсь багато людей шукають роботу.Чи дійсно так важко знайти роботу в Торонто?чи просто люди перебирають "харчами"?
-
Всім привіт! Буду летіти 24го травня в Торонто, можливо комусь щось потрібно передати, то можу привезти.
-
Привіт Вже раніше писала приїхала з Торонто зараз у Варшаві кому потрібні канадські долари можу продати вигідно
-
Чому краще євро? На мій погляд євро то валюта з ручним регулюванням курсу. Тому точно би не переганяв кошти в євро.
-
Ну да , тоді так, коли євро вже на руках. А коли бакси, то при перегоні з одного в інше програєш неслабо.