Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
В драйв тесті мені пояснювала жіночка, вона перевіряла права в базі даних, мої там були, бо були поміняні два роки тому, моя дружина міняла свої права рік тому, і її прав там в базі не було. Мені це пояснили тим, що апдейти до бази не приходять через війну, тому треба йти в посольство та отримувати там довідку, що права валідні.
-
Є 2 кімнатна квартира в центрі Торонто за адресою 1 Yorkville Ave на помісячну оренду починаючи з 18го травня. Розглядаються усі варіанти (підселення, оренда кімнати або квартири повністю) у кого є довідка з роботи мають перевагу. Кого зацікавило - пишіть ваші пропозиції в пп.
-
Интересно, спасибо
-
на здоров'я )) так що, я думаю, що якщо хочеться потім отримати ПР, то не треба так самому палитись одразу і приносити в державну установу підробні документи. Може прокатити, якщо у вас там на правах стоїть, що вони отримані рік тому і їх точно не буде в базі, тому вам дозволять здавати на Ж2, а не на Ж1 чи Ж-фулл, але коли закінчиться війна, та апдейти до бази дійдуть, можна бути неприємно здивованим.
-
Здравствуйте, меня зовут Сергей! Уже боле 2 лет занимаюсь продвижением разного рода бизнеса в соцсетях. За это время продвинули более 150 проектов. Также предоставляю широкий спектр услуг: Таргетированная реклама фб/иг, smm, создание сайтов, контекстная реклама. Интересно будет получить от меня БЕСПЛАТНУЮ стратегию продвижения под ваший бизнес?
-
Дівчата, бачила що хтось з вас шукав де придбати стіки до айкосу та одноразові вейпи як в Україні.. Я коли приїхала так само не розуміла де їх придбати , в ході пошуків натрапила на шахраїв, але в кінці кінців через 3 місяці я знайшла нормальний магазин) Хто шукав – можу вам також підказати , напишіть в приватні 😊
-
А в чому проблема поділитися?
-
А взагалі є тут адміни, хтось модерує?